Prevođenje na telefonskoj konferenciji

Ukoliko morate obaviti razgovor s partnerom, a ne možete ga obaviti direktno već samo telefonski onda za takvu potrebu imamo tumača za telefonsku konferenciju. Uslugu prevođenja telefonskih razgovora ne koriste samo poslovni ljudi nego i privatne osobe. Za telefonsku konferenciju dovoljno je soba s glasnim telefonom i u razgovoru može sudjelovati jedno osoba ili više osoba.

Ako Vam je kao privatnoj osobi potreban prevoditelj za rješavanje određenih stvari s ljudima u drugim zemljama ili s javnim ustanovama u drugim zemljama onda će Vam naš prevoditelj preko telefona biti izuzetno koristan. Od samog početka razgovora prevoditelj započinje telefonski razgovor s osobom na drugoj strani telefona, a Vi imate cijelo vrijeme direktan kontakt očima s prevoditeljem telefonskog razgovora. Ako nemate vremena za osobni sastanak ili pisanje mailova, prijevod telefonske konferencije omogućit će Vam da se i telefonski dogovorite s partnerom i ubrzate rješavanje određenih stvari.

13 + 5 =

Ponovno otvaranje ureda

 

Uslijed popuštanja sigurnosnih mjera i naš ured je ponovno otvoren za rad sa strankama!
Molimo Vas da se pri dolasku pridržavate općih higijenskih smjernica. U uredu može biti samo jedna stranka u isto vrijeme, stoga Vas molimo, ako vidite da je gužva, da pričekate ispred ureda na svoj red. I dalje nam možete slati svoje dokumente putem naših online komunikacijskih kanala:

– WhatsApp: +385 99 526 1800
– E-mail: [email protected]

Radujemo se Vašem dolasku!