fbpx

OVJERENI PRIJEVOD

Ovjereni prijevod je prijevod koji je izradio i ovjerio sudski tumač.

Ovjereni prijevod nastaje u dvije faze:

  1. prijevod izvornog dokumenta prema pravilima struke
  2. ovjera sudskog tumača koja garantira da je prevedeni tekst jednak izvornome

Ovjera prijevoda potrebna je u sljedećim slučajevima:

  • za dokumente koji se koriste na sudu
  • za dokumente državnih tijela
  • za institucije koje traže garanciju da prijevod odgovara originalu

Ovjereni prijevod na sebi ima pečat sudskog tumača (okruglog oblika i plave boje), uvezan je jamstvenikom i jedino u takvom obliku pravno je valjan.

Jedan sudski tumač može dnevno izraditi 6 – 8 kartica teksta ovjerenog prijevoda. Jedna kartica sastoji se od 1.500 znakova (s prazninama), što znači da jedna osoba dnevno može napraviti 1.500 – 2.000 riječi ovjerenog prijevoda.

Naišli ste na problem s papirologijom i želite ga riješiti što brže i jednostavnije? Potreban Vam je ovjereni prijevod kako biste mogli predati svu potrebnu dokumentaciju? Tražite prevoditelja koji se razumije u Vašu struku i koji će sve stručne izraze prevesti na kvalitetan način? Na pravom ste mjestu! Na raspolaganju Vam je 40 tumača za različite jezike i radimo od 2008. godine, najčešća smo angažirana agencija za ovjerene prijevode u Zagrebu!

Je li Vam se ikad dogodilo da ste bili odbijeni samo zato što niste imali uredno prevedene dokumente?

Dopustite da Vam pomognemo da Vam se to nikad ne dogodi. Ono što je Vama potrebno je ovlašteni sudski tumač koji će Vam prevesti svu potrebnu dokumentaciju!

Kvalitetno i sigurno

Kako bismo svojim klijentima osigurali najbolji mogući prijevod koristimo se naprednim prevoditeljskim tehnikama. Zahvaljujući tome, u vaše će ruke doći prijevod visoke kvalitete, koji će vam omogućiti da pokažete sve svoje vještine i ostvarite ono što želite.

Razumijevanje vaših potreba

Kada rješavate određenu papirologiju, lako se možete pogubiti u moru raznih pravila i zakonitosti. Naši iskusni prevoditelji iza sebe imaju mnoštvo zadovoljnih klijenata, kojima su pomogli u rješavanju birokratskih zapleta. Ako i vi želite na što jednostavniji način riješiti neki problem i uštedjeti svoje vrijeme i novac – slobodno nas pitajte za savjet.

Uz poštivanje rokova

Osnovno pravilo našeg poslovanja jest da nema kašnjenja. Ni u kojem slučaju ne dopuštamo da klijent ne dobije na vrijeme prijevod koji mu treba. U dogovoru s klijentom definiramo kada će prijevod biti završen i držimo se čvrsto tog termina. Prijevod dostavljamo u većini slučajeva i prije dogovorenog roka, no nikada ne kasnimo s isporukom.

Ako na bilo koji način surađujete s inozemstvom, velika je vjerojatnost da ćete naletjeti na neki birokratski problem. Veliki broj tvrtki i pojedinaca ne zna kako je prilikom predavanja tražene papirologije potrebno uz sebe imati ovjereni prijevod dokumenata.

Izostanak ovjerenog prijevoda dokumenata često vam može stvoriti dodatne probleme i utrošiti još više vremena na birokratske procedure. Stoga, nabavka ovjerenog prijevoda dokumenata siguran je put ka brzom i efikasnom rješavanju problema s papirologijom.

Da biste svoje probleme riješili bez puno utrošenog vremena i živaca, nudimo vam super rješenje. Naši specijalizirani prevoditelji izlaze vam u susret i zahvaljujući svojem znanju i iskustvu dostavljaju vam pouzdan ovjereni prijevod u dogovorenom roku.

Vaš partner za prijevode

Zadovoljan klijent, najbolji je klijent – a kako bismo to osigurali, uz vrhunski prijevod svojim klijentima nudimo i pristupačne cijene. Ako se odlučite na suradnju s nama, možete računati na povoljne cijene prevođenja. Stalnim klijentima osigurali smo i dodatne pogodnosti, kao i popuste na količinu. Ne odgađajte prevođenje potrebnih dokumenata, kontaktirajte nas već danas i ostvarite dodatne pogodnosti.

Garantirana kvaliteta prijevoda

Temelj našeg poslovanja je zadovoljstvo klijenata. Ono se ostvaruje stalnim usavršavanjem i educiranjem koje naši stručnjaci pretvaraju u visoko kvalitetan prijevod. Zahvaljujući visokoj kvaliteti prijevoda vaši će dokumenti proći sve birokratske barijere i nećete se dugo zamarati rješavanjem zamorne papirologije.

Brzi rokovi isporuke

Zahvaljujući modernom pristupu prevođenju kao i znanju stručnih prevoditelja, svoje prijevode uvijek dostavljamo u dogovorenom roku. Nema kašnjenja i odgađanja, što može biti iznimno važno i korisno kada trebate negdje predati potrebnu dokumentaciju. U dogovoru s vama usuglasit ćemo rok isporuke i možete biti sigurni kako ćete vaš ovjereni prijevod dobiti na vrijeme.

Nemoguće nikada nije opcija

Nudimo vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim toga što vam štedimo vrijeme, naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Bilo da su u pitanju ugovori, certifikati, uvjerenja, bilo koja prateća dokumentacija.

Zašto odabrati naše prevoditeljske usluge?

♦  Vrhunska kvaliteta prijevoda bez obzira na stručno područje u kojem poslujete.

♦  Isporuka dokumenata u formatu koji vama odgovara (digitalno ili na papiru).

♦  Brza isporuka prijevoda, bez kašnjenja i pomicanja rokova.

♦  Savjeti utemeljeni na iskustvu kako biste što jednostavnije riješili svoje probleme.

♦  Stručni prevoditelji koji razumiju želje klijenata.

♦  Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

♦  Veća kvaliteta i isporuka u različitim formatima pomoću najnovijih tehnologija.

♦  Tim prevoditelja s dugogodišnjim iskustvom isključivo u prevođenju.

Brzo rješenje

Nabavka ovjerenog prijevoda

Izostanak ovjerenog prijevoda dokumenata često vam može stvoriti dodatne nepotrebne probleme i utrošiti još više vremena na birokratske procedure. Stoga, nabavka ovjerenog prijevoda dokumenata siguran je put ka brzom i efikasnom rješavanju problema s papirologijom.

Zadnji tren

Potrebni dokumenti

Većina ljudi ne zna kako je prilikom predaje dokumentacije u inozemstvu potrebno imati – ovjereni prijevod dokumenata. Zbog toga gotovo svi u zadnji čas traže brzi prijevod dokumenata, jer žele svoje papire predati što prije i u zadanom roku.

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]ni-asistent.hr

Pin It on Pinterest