vaš virtualni asistent na usluzi!

SUDSKI TUMAČ ZA NJEMAČKI JEZIK

Potreban vam je ovjereni prijevod na njemački ili sa njemačkog na hrvatski? Stres je postao vaša svakodnevica i u potrazi ste za što jednostavnijom opcijom za prijevod dokumenata i rješavanje problema? Na pravom ste mjestu!

Telefon

(01) 2059-447

Email

info@virtualni-asistent.hr

Ured

Varaždinska 52, 10360 Sesvete, HR

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Kako do ovjerenog prijevoda?

Rješavanje papirologije često se pretvara u višednevnu iscrpljujuću avanturu, čini vam se kao da ste predali već sto papira, ali još uvijek nedostaje jedan. Bilo da se natječete za posao u inozemstvu, tražite prijevod deklaracija ili atesta, upisujete studij, prevodite diplomu i sl. – uvijek će vam biti potreban ovjeren prijevod.

A što ako vam kažemo da postoji vrlo jednostavan način kako do ovjerenog prijevoda s njemačkog na hrvatski ili s hrvatskog na njemački jezik, naravno, u kratkom roku, uz sjajnu uštedu i vrhunsku kvalitetu? Odgovor se krije u narednim redovima.

Visoka kvaliteta prijevoda

Kako bismo svojim klijentima osigurali najbolji mogući prijevod koristimo se naprednim prevoditeljskim tehnikama. Zahvaljujući tome, u vaše će ruke doći prijevod visoke kvalitete, koji će vam omogućiti da pokažete sve svoje vještine i ostvarite ono što želite.

Kratki rokovi isporuke

Osnovno pravilo našeg poslovanja jest da nema kašnjenja. Ni u kojem slučaju ne dopuštamo da klijent ne dobije na vrijeme prijevod koji mu treba. U dogovoru s klijentom definiramo kada će prijevod biti završen i držimo se čvrsto tog termina. Prijevod dostavljamo u većini slučajeva i prije dogovorenog roka, no nikada ne kasnimo s isporukom.

Sigurnost podataka

Zahvaljujući tehnologiji koju koristimo garantiramo vam kako će vaši podaci ostati u tajnosti i neće se pojaviti ni na kojem nepoželjnom mjestu. Tajnost podataka i dokumenata koje prevodimo izuzetno je bitan segment našeg poslovanja stoga se služimo i kriptiranjem određenih dijelova sadržaja. Dakle, možete biti sigurni kako su vaši podaci u sigurnim rukama.

Cijena po mjeri klijenta

Korištenje naprednih tehnika prevođenja omogućava nam da stvaramo kvalitetan prijevod i optimiziramo vrijeme obrade teksta, što posljedično znači i manju cijenu prijevoda. Dakle, ako se odlučite za nas – dobiti ćete vrhunski prijevod i to po pristupačnoj cijeni. Za svoje klijente pripremili smo i određene pogodnosti. Detalje možete saznati ako nas već danas kontaktirate i zatražite uslugu prevođenja.

Vaša vrata u otvoreni svijet

Njemački jezik je jedan od glavnih europskih jezika, a potreba za prijevodom stručnih dokumenata sa njemačkog je sve veća. Sigurni smo da poznajete bar tri osobe koje ovaj jezik govore odlično. Ali prije nego što vam padne na pamet ideja da vam bilo tko drugi osim sudskog tumača prevede stručnu dokumentaciju, dopustite nam da vam kažemo nekoliko riječi.
Stručni ovjereni prijevodi teksta s njemačkog su vaša vrata u otvoreni svijet! Zašto? Precizan, apsolutno točan, profesionalan prijevod koji sadrži pečat i potpis stručne osobe koja ga prevodi vam jamči kako je prijevod vaše dokumentacije apsolutno identičan originalu. Prepoznajte li prvu i najvažniju prednost ovjerenog prijevoda? Sigurnost, tako je! Hoćete li uživati u ovoj opciji ukoliko svoje dokumente povjerite nestručnoj osobi, ma koliko god dobro govorila njemački? Ne, i što je još gore, trajno ćete ugroziti svoju šansu za koju vam je bio potreban stručan ovjeren prijevod.

POŠALJI UPIT ZA PONUDU, KLIKNI OVDJE!

Zašto Vam treba stručnjak?

Prednosti koje dobivate odabirom našeg ovjerenog prijevoda na njemački jezik:

 • vrhunski poznavatelji njemačkog jezika s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju
 • brza isporuka ovjerenog prijevoda, bez kašnjenja dogovorenih rokova
 • isporuka prijevoda u raznim formatima (ovisno o vašim potrebama)
 • stručni prevoditelji koji razumiju probleme pojedinaca i tvrtki
 • povoljna cijena i mogućnost dodatnih pogodnosti

Vaš partner za prijevode

Neka vrijeme radi za vas

Naši prevoditelji su vam uvijek na raspolaganju, u svakom trenutku im se možete obratiti putem chata ili ih jednostavno nazvati na +385(0)1 2059 447. Stara poslovica kaže “vrijeme je novac” a mi smo tu kako bi vam omogućili da vrijeme radi za vas. Jer za nas ne postoji nemoguće!

Prije nego što nam se obratite, željeli bismo da imate u vidu da samo jedan naš prevoditelj prevede oko 1.500 do 3.000 riječi dnevno! Kako vam to zvuči, čini li vam se ovo dovoljno brzo? Ne zaboravite da postoji opcija koja se odnosi na hitne zahtjeve i podrazumijeva da ćete kvalitetan ovjeren prijevod dobiti već sutradan. Za nas nemoguće nikad nije opcija, a o tome najbolje govore naši klijenti s kojima razvijamo dugogodišnju uspješnu saradnju:

Sa tvrtkom Virtualni asistent surađujem posljednjih 5 godina. Uzevši u obzir djelatnost kojom se moja kompanija bavi, prijevodi su nam potrebni skoro svakodnevno. Brzina i točnost podataka glavne su odlike ove agencije koju vam od srca preporučam. Anita Mikulić

Sve pohvale, usluge agencije sam koristio na preporuku prijatelja. Vrlo sam zadovoljan, odličan tim i izvanredno i profesionalno poslovanje. Želim im puno uspjeha u daljem radu. Milan Dvornik

Zahvalan sam agenciji Virtualni asistent jer zahvaljujući njihovom timu prevoditelja ja danas studiram u Njemačkoj. Stjecajem okolnosti sam dokumente za upis na fakultet predao posljednji dan, a da nije bilo njihovog stručnog tima i brze isporuke, pitanje je gdje bih danas bio. Stjepan Jukić

vaš virtualni asistent na usluzi!

Po čemu se razlikujemo od ostalih?

Za nas ste vi na prvom mjestu! Vi, a ne komad papira. Budući da razumijemo vaše potrebe i želje, naš rad je personaliziran, a suradnjom s nama dobivate individualan partnerski odnos i razumijevanje.

Ne dobivate šturu birokratsku proceduru ili pak jednokratnu uslugu, dobivate dugotrajnog partnera kojemu se uvijek možete obratiti kad god budete trebali uslugu sudskog tumača.

Zakažite besplatnu konzultaciju već danas ili nam jednostavno putem kontakt obrasca pošaljite dokument za koji vam je potreban prijevod. Javite nam se već danas!

Lokacija ureda

Radimo s cijelom Europom

 Nalazimo se u Sesvetama, na istoku grada Zagreba, ali to nas ne sprječava da surađujemo s čitavim svijetom. Svakom klijentu pristupamo individualno pa tako naše klijente iz čitave Europe poznajemo po imenu, iako nas nikada nisu osobno upoznali. Vi nas možete posjetiti ili nazvati, ali isto tako nam svoje dokumente možete poslati i elektronskim putem (e-mail, Whatsapp, Viber ili Chat na ovoj stranici).

KLIKNI OVDJE I ZAKAŽI SASTANAK!

Niske cijene

Ne moraš puno platiti da bi dobio dobru uslugu

U moru najrazličitijih ponuda za prijevode uvijek se postavlja pitanje hoćete li za odgovarajuću cijenu dobiti kvalitetan proizvod? Ne morate nam vjerovati na riječ, uvjerite se sami slanjem upita koji možete poslati klikom na link! Potpuno besplatno i jednostavno, putem kontakt obrasca, dobit ćete odgovore na sva pitanja koja do sada niste imali kome postaviti. Koja je cijena ovjerenog prijevoda, u kojem roku morate dostaviti dokument, kada možete očekivati izradu…naš stručni tim će vam dati odgovore na sve vaše nedoumice i pitanja.

I ovo nije sve, ako ste pravna osoba, dodatna pogodnost koju dobivate odabirom agencije Virtualni Asistent je fantastičnih 20% popusta prilikom prve narudžbe. Uštedite svoje vrijeme i novac, postanite novi klijent putem jednog klika i uživajte u pratećim pogodnostima.

Zgrabi 20% popusta - klikni ovdje!

F.A.Q.

Česta pitanja

TREBA MI OVJERENI PRJEVOD DOKUMENTA KAKO GA MOGU DOSTAVITI?
Dokumente za koje vam je potreban ovjereni prijevod sudskog tumača možete – donijeti osobno u naš ured na adresi Varaždinska 52, Sesvete – skenirane poslati na našu e-mail adresu info@virtualni-asistent.hr – fotografirane poslati putem Vibera ili WhatsAppa. Fotografije moraju biti dovoljno kvalitetne da se mogu ispisati.

MOŽETE LI MI POSLATI OVJERENI PRIJEVOD POŠTOM NA MOJU ADRESU?

Naravno! Ako ne živite u blizini ili niste u mogućnosti podići ovjerene prijevode koje smo napravili za vas, poslat ćemo vam ih preporučenom poštom na vašu adresu bilo gdje u Hrvatskoj ili inozemstvu. Troškove pošiljke računamo prema važećem cjeniku Hrvatske pošte http://www.posta.hr/cjenik-on-line.

KOLIKO PRIMJERAKA OVJERENOG PRIJEVODA MOGU DOBITI?

Načelno se izdaje jedan primjerak ovjerenog prijevoda i skenirana verzija ovjerenog prijevoda koji vam dostavljamo na vašu e-mail adresu. Svaki dodatni primjerak ovjerenog prijevoda naplaćujemo 10,00 kn.

KAKO RAZLIKUJEMO OVJERENI PRIJEVOD OD OVJERENE KOPIJE?

Ovu razliku najlakše ćete zapamtiti tako što ovjereni prijevod dobijete od SUDSKOG TUMAČA, a ovjerenu kopiju dokumenta od JAVNOG BILJEŽNIKA.

KADA MI JE POTREBNA OVJERENA KOPIJA DOKUMENTA UZ OVJERENI PRIJEVOD?

Uvijek se raspitajte kod nadležne službe koja od vas traži da im predate prevedene dokumente. Ako se od vas traži da im predate originalni dokumenta + ovjereni prijevod, a vi ne želite izgubiti taj dokument (npr. svjedodžba, diploma, dokument od kojeg imate samo jedan primjerak), onda odite s originalom dokumenta k javnom bilježniku i zatražite ovjeru kopije dokumenta. Ovjerena je kopija dokumenta jednakovrijedna izvorniku i može ga potpuno zamijeniti u pravnom prometu. S ovjerenom kopijom dokumenta idete k sudskom tumaču koji će napraviti ovjereni prijevod dokumenta i uvezati ga zajedno s ovjerenom kopijom dokumenta. Sudski tumač može uvezati i običnu kopiju dokumenta, ali on svojom ovjerom samo potvrđuje da prijevod odgovara tekstu na kopiranom dokumentu, sudski tumač NE POTVRĐUJE da kopija odgovara originalnom dokumentu.

KOJI JE UOBIČAJEN ROK ZA PRIJEVOD JEDNE DO DVIJE KARTICE TEKSTA? MOŽE LI TAKAV PRIJEVOD BITI GOTOV ISTI DAN?

Prijevode standardnih dokumenata (jedna do dvije kartice teksta) u pravilu dobijete u roku od jednog radnog dana. Isto tako, ako Vam je potreban hitni prijevod, možemo ga napraviti i u istom danu. Za hitne se prijevode cijena uvećava.

najbolji omjer cijene i kvalitete

Pristupačne cijene

U dogovoru s klijentom definiramo cijenu prijevoda, kako bi obje strane bile zadovoljne. Za klijente koji su za prijevod pripremili više dokumenata ili planiraju dugoročnu suradnju pripremili smo i prigodne popuste te pogodnosti. Ako još niste nabavili svoj ovjereni prijevod sada je pravo vrijeme da kontaktirate naše sudske tumače. Garantiramo isporuku vrhunskih prijevoda u najkraćem mogućem roku.

Povjerljivi dokumenti

Zaštita vaših podataka

Dokumenti koji traže ovjeru sudskog tumača uglavnom nisu tajni, ali kod nas će ostati tajni nakon našeg prevođenja. Naime, u procesu prevođenje koristimo sustav zaštite podataka koji nam omogućava šifriranje podataka tako da su oni sakriveni od trećih osoba. Dakle, vaše će dokumente vidjeti jedino osoba koja će raditi prijevod. Garantiramo sigurnost vaših podataka.

Zadnji tren

Potrebni dokumenti

Većina ljudi ne zna kako je prilikom predaje dokumentacije u inozemstvu potrebno imati – ovjereni prijevod dokumenata. Zbog toga gotovo svi u zadnji čas traže brzi prijevod dokumenata, jer žele svoje papire predati što prije i u zadanom roku.

Ostanimo u kontaktu

Zašto je pametno koristiti naše prevoditeljske usluge?

ROK ISPORUKE

Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na to koja je tema teksta.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na to koja je tema teksta.

Stručnost

Stručni prevoditelji specijalizirani prema djelatnostima i interesima.

Potrebe kupca

Iskusni prevoditelji razumiju vaše želje i potrebe.

Ušteda

Pristupačna cijena i dodatne pogodnosti kod prevođenja.

Tehnologija

Korištenje naprednih tehnika prevođenja osigurava brzinu i točnost.

Format prijevoda

Isporuka prijevoda u raznim formatima, ovisno o tome što vam treba.

POŠALJI UPIT
 1. Ime
 2. Email
 3. Broj telefona
 4. Poruke
DETALJI
 1. Vrsta prijevoda
 2. Željeni rok isporuke
 3. Dodaj dokument
 4. ako želite dodati više dokumenata držite stisnutu tipku Ctrl i odaberite dokumente

Upotrebom ovog obrasca odobravate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.

* obavezno polje

Slanje traje sve dok titraju strelice pokraj gumba POŠALJI. Ako šaljete veći dokument onda slanje može duže potrajati dok se prijenos završi. Kada se poruka pošalje, pisat će "poruka uspješno poslana".

ŽELJENI TERMIN
 1. ako želite dodati više dokumenata držite stisnutu tipku Ctrl i odaberite dokumente

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.

 • * Polja označena sa zvjezdicom moraju biti popunjena.

  Slanje traje sve dok titraju strelice pokraj gumba POŠALJI. Ako šaljete veći dokument onda slanje može duže potrajati dok se prijenos završi. Kada se poruka pošalje, pisat će "poruka uspješno poslana".

  SAMO ZA TVRTKE!! 20% POPUSTA ZA NOVOG KLIJENTA - POŠALJI UPIT

  Popust dobrodošlice u iznosu od 20% ostvarujete prilikom Vaše druge narudžbe.

  1. Naziv
  2. Ulica i broj
  3. Mjesto
  4. Poštanski broj
  5. OIB
  6. Email
  7. Broj telefona
  8. Poruke
  DETALJI
  1. Vrsta prijevoda
  2. Dodaj dokument
  3. ako želite dodati više dokumenata držite stisnutu tipku Ctrl i odaberite dokumente

  Upotrebom ovog obrasca odobravate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici.

  * obavezno polje

  Slanje traje sve dok titraju strelice pokraj gumba POŠALJI. Ako šaljete veći dokument onda slanje može duže potrajati dok se prijenos završi. Kada se poruka pošalje, pisat će "poruka uspješno poslana".