fbpx

SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK

Potreban Vam je ovjereni prijevod na engleski jezik ili s engleskog na hrvatski i u potrazi ste za što jednostavnijom opcijom za prijevod dokumenata i rješavanje problema? Na pravom ste mjestu! Samo nam pošaljite dokument za koji Vam treba prijevod, ostalo je sve na nama!

N

S Vašim dokumentima rukujemo povjerljivo i u skladu s najvišim standardima zaštite podataka

N

Na području grada Zagreba ovjerene prijevode možemo dostaviti u jednom radnom danu

N

Vrhunski poznavatelji engleskog jezika s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju

N

Brza isporuka ovjerenog prijevoda, bez pomicanja dogovorenih rokova

N

Isporuka prijevoda u raznim formatima (ovisno o Vašim potrebama)

N

Stručni prevoditelji koji razumiju probleme pojedinaca i tvrtki

Provjerena kvaliteta – od naših početaka 2008. godine za nas rade isključivo ovlašteni prevoditelji i jezični stručnjaci

Na tržištu smo od 2008. godine i od tada za nas rade isključivo prevoditelji s višegodišnjim iskustvom. Nije nam stalo da prodamo što više. Znamo da je na kraju dana važno samo koliko ste zadovoljni našom uslugom. Zadovoljni  kupci govore sami za sebe, a mi imamo samo zadovoljne kupce. Uspješan rad mjeri se činjenicom da se kupac vraća, a ne prijevod. Tisuće prodanih prijevoda i stotine zadovoljnih kupaca govore jasnim jezikom.

Rok isporuke

Poštujemo dogovorene rokove i to naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Ušteda

Cijena ovjerenog prijevoda je ispod tržišne cijene i nema skrivenih troškova.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na temu teksta.

Brza ponuda - pošaljite dokument na procjenu!

  Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.

  Kako do ovjerenog prijevoda?

  Rješavanje papirologije često se pretvara u višednevnu iscrpljujuću avanturu, čini Vam se kao da ste predali već sto papira, ali još uvijek nedostaje jedan. Bilo da se natječete za posao u inozemstvu, tražite prijevod certifikata ili rješenja, upisujete studij, prevodite diplomu i sl. – uvijek će Vam biti potreban ovjeren prijevod.

  Stručni ovjereni prijevod teksta s engleskog su Vaša vrata u otvoreni svijet! Zašto? Precizan, apsolutno točan, profesionalan prijevod koji sadrži ovjeru i pečat sudskog tumača jamči kako je prijevod Vaše dokumentacije službeno preveden te identičan originalu. Prepoznajte li prvu i najvažniju prednost ovjerenog prijevoda? Sigurnost, tako je! Možete li biti sigurni ako ukoliko svoje dokumente povjerite nestručnoj osobi ili osobi bez iskustva, ma koliko god dobro govorila engleski ?

  Iza nas stoji više od 13 godina iskustva, a godišnje radimo preko 2500 ovjera.

  Kod nas možete dobiti na vrlo jednostavan način ovjereni prijevod s engleskog na hrvatski ili s hrvatskog na engleski jezik, naravno, u kratkom roku, uz sjajnu uštedu i vrhunsku kvalitetu.

  Dokumente nam možete poslati mailom, putem našeg online obrasca ili WhatsApp na broj 099 526 1800, a mi ćemo Vam se javiti s cijenom i rokom isporuke.

  Povoljne cijene

  U moru najrazličitijih ponuda za prijevode uvijek se postavlja pitanje hoćete li za odgovarajuću cijenu dobiti kvalitetan proizvod? Ne morate nam vjerovati na riječ, uvjerite se sami! S obzirom da nam je zadovoljstvo klijenata na prvom mjestu trudimo se ponuditi cijene prihvatljive klijentima, što se pokazuje kao odlična strategija na obostrano zadovoljstvo. U slučaju da se odlučite za dugoročnu suradnju ili imate više dokumenata za prevođenje možete računati i na određene popuste. Ne odgađajte, kontaktirajte nas već danas i angažirajte svojeg prevoditelja za engleski jezik!

  }

  Kod nas nema pomicanja rokova

  Držimo se riječi! Možete računati na nas jer poštena trgovina je naš glavni prioritet. Kod nas se podrazumijeva da se preuzete obveze poštuju.

  Maksimalna zaštita podataka

  Sve Vaše dokumente, bez obzira na njihovu povjerljivost, tretiramo kao poslovnu tajnu. Naime, u procesu prevođenja s Vašim dokumentima rukujemo povjerljivo i u skladu s najvišim standardima zaštite podataka. Dakle, Vaše će dokumente vidjeti jedino osoba koja će raditi prijevod.

  Usluga orijentirana na kupca

  Za Vaša pitanja uvijek imamo na raspolaganju osobu za kontakt. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti upravo ono što želite.
  R

  Nemoguće nikada nije opcija

  Nudimo Vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim što Vam štedimo vrijeme, naš tim Vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Povjerenje je jedno od naših najvažnijih načela, bilo da su u pitanju ugovori, dopisi, uvjerenja, prateća dokumentacija, Vaš osobni / Virtualni asistent Vam je uvijek na raspolaganju

  Po čemu se razlikujemo od ostalih?

  Za nas ste Vi na prvom mjestu! Vi, a ne komad papira. Budući da razumijemo Vaše potrebe i želje, naš rad je personaliziran, a suradnjom s nama dobivate individualan partnerski odnos i razumijevanje.

  Ne dobivate šturu birokratsku proceduru ili pak jednokratnu uslugu, dobivate dugotrajnog partnera kojemu se uvijek možete obratiti kad god budete trebali prijevod.

  Pošaljite nam dokument za koji Vam je potreban prijevod. Javite nam se već danas!

  Svjedočanstva zadovoljnih klijenata

  S tvrtkom Virtualni asistent surađujem posljednjih 5 godina. Uzevši u obzir djelatnost kojom se moja kompanija bavi, prijevodi su nam potrebni skoro svakodnevno. Brzina i točnost podataka glavne su odlike ove agencije koju Vam od srca preporučam.

  Anita Mikulić

  Sve pohvale, usluge agencije sam koristio na preporuku prijatelja. Vrlo sam zadovoljan, odličan tim i izvanredno i profesionalno poslovanje. Želim im puno uspjeha u daljem radu.

  Milan Dvornik

  Zahvalan sam agenciji Virtualni asistent jer zahvaljujući njihovom timu prevoditelja ja danas studiram u Njemačkoj. Stjecajem okolnosti sam dokumente za upis na fakultet predao posljednji dan, a da nije bilo njihovog stručnog tima i brze isporuke, pitanje je gdje bih danas bio.

  Stjepan Jukić

  Svima kojima treba ovjereni prijevod preporučila bih agenciju Virtualni asistent jer su ljubazni, susretljivi i prije svega brzi. S prijevodom sam zadovoljna, a i cijena je pristupačna.

  Maja Wendy

  Brzina, točnost i povoljna cijena – razlozi su zašto bih prijevod svojih dokumenata ponovno provjerila agenciji Virtualni Asistent. Od prvog pristupa agenciji do završetka prijevoda dobila sam kompletnu uslugu, stoga sam jako zadovoljna.

  Lucijana Šimunović

  Čekamo na Vaš upit!

  Ako Vas zanima točna cijena i točan rok isporuke prijevoda Vašeg dokumenta klik na donji link  vodi Vas na naš online obrazac putem kojeg možete dodati dokumente i unijeti Vaše podatke kako bismo Vam u konačnici mogli poslati ponudu. 

  Česta pitanja o prijevodu

  Možete li mi poslati ovjereni prijevod poštom na moju adresu?

  Naravno! Ako ne živite u blizini ili niste u mogućnosti podići ovjerene prijevode koje smo napravili za Vas, poslat ćemo Vam ih preporučenom poštom na Vašu adresu bilo gdje u Hrvatskoj ili inozemstvu. Troškove pošiljke računamo prema važećem cjeniku Hrvatske pošte http://www.posta.hr/cjenik-on-line.

  Treba mi ovjereni prijevod dokumenta kako ga mogu dostaviti?
  Dokumente za koje vam je potreban ovjereni prijevod sudskog tumača možete – donijeti osobno u naš ured na adresi Varaždinska 52, Sesvete – skenirane poslati na našu e-mail adresu [email protected] – fotografirane poslati putem Vibera ili WhatsAppa. Fotografije moraju biti dovoljno kvalitetne da se mogu ispisati.
  Koliko primjeraka ovjerenog prijevoda mogu dobiti?
  Načelno se izdaje jedan primjerak ovjerenog prijevoda i skenirana verzija ovjerenog prijevoda koji vam dostavljamo na vašu e-mail adresu. Svaki dodatni primjerak ovjerenog prijevoda naplaćujemo 10,00 kn.
  Kako razlikujemo ovjereni prijevod od ovjerene kopije?
  Ovu razliku najlakše ćete zapamtiti tako što ovjereni prijevod dobijete od SUDSKOG TUMAČA, a ovjerenu kopiju dokumenta od JAVNOG BILJEŽNIKA.
  Kada mi je potrebna ovjerena kopija dokumenta uz ovjereni prijevod?
  Uvijek se raspitajte kod nadležne službe koja od vas traži da im predate prevedene dokumente. Ako se od vas traži da im predate originalni dokumenta + ovjereni prijevod, a vi ne želite izgubiti taj dokument (npr. svjedodžba, diploma, dokument od kojeg imate samo jedan primjerak), onda odite s originalom dokumenta k javnom bilježniku i zatražite ovjeru kopije dokumenta. Ovjerena je kopija dokumenta jednakovrijedna izvorniku i može ga potpuno zamijeniti u pravnom prometu. S ovjerenom kopijom dokumenta idete k sudskom tumaču koji će napraviti ovjereni prijevod dokumenta i uvezati ga zajedno s ovjerenom kopijom dokumenta. Sudski tumač može uvezati i običnu kopiju dokumenta, ali on svojom ovjerom samo potvrđuje da prijevod odgovara tekstu na kopiranom dokumentu, sudski tumač NE POTVRĐUJE da kopija odgovara originalnom dokumentu.
  Koji je uobičajen rok za prijevod jedne do dvije kartice teksta? Može li takav prijevod biti gotov isti dan?

  Prijevode standardnih dokumenata (jedna do dvije kartice teksta) u pravilu dobijete u roku od jednog radnog dana. Isto tako, ako Vam je potreban hitni prijevod, možemo ga napraviti i u istom danu. 

  TELEFON

  01 2059 447
  099 526 1800

  Adresa

  Varaždinska 52, 10360 Sesvete

  Radno vrijeme

  Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

  Pin It on Pinterest