najbrži put do ovjerenog prijevoda

Treba vam sudski tumač za ovjereni prijevod – kliknite i nabavite prijevod!

Zapeli ste prilikom rješavanja sudske, medicinske, pravne, financijske ili tehničke dokumentacije? Potreban vam je sudski tumač koji će vam prevesti papire na njemački, engleski ili neki drugi strani jezik i koji će službeno ovjeriti? Nadate se brzom rješenju problema i nabavci kvalitetnog prijevoda, no ne možete pronaći sudskog tumača? Ne brinite, vaši problemi su riješeni – saznajte u nastavku kako do sudskog tumača.

Telefon

(01) 2059-447

Email

info@virtualni-asistent.hr

Ured

Varaždinska 52, 10360 Sesvete, HR

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Riješite se problema uz pomoć kvalitetnih i susretljivih sudskih tumača

Papirologija ljudima često zadaje glavobolje i troši dragocjeno vrijeme. Posebice je problem ako vam je potrebna papirologija u nekoj stranoj zemlji, odnosno na nekom stranom jeziku. Tada se stvari dodatno zakompliciraju, no sve se može riješiti uz pomoć kvalitetnih i susretljivih stručnjaka. Problemi s dokumentima mogu se pojaviti u različitim situacijama. Primjerice, možda vam treba ovjereni prijevod nekog dokumenta sa suda, od javnog bilježnika ili od neke druge ustanove, možda ste zapeli kod predavanja pravne dokumentacije, možda je problem u ustanovama koje traže od vas službeni prijevod, a možda vas muči tehnička dokumentacija za neki proizvod ili uslugu.

U svakom slučaju, sve su ovo problemi koje može riješiti naš sudski tumač. Da bi vam olakšali snalaženje u hrpi papirologije, naši stručnjaci neprestano se educiraju kako bi vam pomogli u raznim situacijama na koje naletite. Uz to što ćete dobiti kvalitetan ovjereni prijevod sudskog tumača, pomoći ćemo vam i u pronalaženju najboljeg rješenja za probleme s papirologijom. Iskustvo nas je naučilo da klijenti trebaju brza i kvalitetna rješenja – a upravo to vam nudimo.

Visoka kvaliteta prijevoda

Kako bismo svojim klijentima osigurali najbolji mogući prijevod koristimo se naprednim prevoditeljskim tehnikama. Zahvaljujući tome, u vaše će ruke doći prijevod visoke kvalitete, koji će vam omogućiti da pokažete sve svoje vještine i ostvarite ono što želite.

Razumijevanje vaših potreba

Kada rješavate određenu papirologiju, lako se možete pogubiti u moru raznih pravila i zakonitosti. Naši iskusni prevoditelji iza sebe imaju mnoštvo zadovoljnih klijenata, kojima su pomogli u rješavanju birokratskih zapleta. Ako i vi želite na što jednostavniji način riješiti neki problem i uštedjeti svoje vrijeme i novac – slobodno nas pitajte za savjet.

Kratki rokovi isporuke

Osnovno pravilo našeg poslovanja jest da nema kašnjenja. Ni u kojem slučaju ne dopuštamo da klijent ne dobije na vrijeme prijevod koji mu treba. U dogovoru s klijentom definiramo kada će prijevod biti završen i držimo se čvrsto tog termina. Prijevod dostavljamo u većini slučajeva i prije dogovorenog roka, no nikada ne kasnimo s isporukom.

Sigurnost podataka

Zahvaljujući tehnologiji koju koristimo garantiramo vam kako će vaši podaci ostati u tajnosti i neće se pojaviti ni na kojem nepoželjnom mjestu. Tajnost podataka i dokumenata koje prevodimo izuzetno je bitan segment našeg poslovanja stoga se služimo i kriptiranjem određenih dijelova sadržaja. Dakle, možete biti sigurni kako su vaši podaci u sigurnim rukama.

Cijena po mjeri klijenta

Korištenje naprednih tehnika prevođenja omogućava nam da stvaramo kvalitetan prijevod i optimiziramo vrijeme obrade teksta, što posljedično znači i manju cijenu prijevoda. Dakle, ako se odlučite za nas – dobiti ćete vrhunski prijevod i to po pristupačnoj cijeni. Za svoje klijente pripremili smo i određene pogodnosti. Detalje možete saznati ako nas već danas kontaktirate i zatražite uslugu prevođenja.

Poštivanje dogovorenih rokova

Svjesni smo činjenice da što prije želite riješiti svoj problem i da vam je važno da rokovi isporuke prijevoda budu kratki. U dogovoru s klijentima definiramo datum kada će prijevod biti isporučen i tog se datuma striktno držimo. Uglavnom prijevodi do vas stižu i prije dogovorenoga roka, što vam olakšava pripremu papirologije i svih ostalih potrebnih elemenata.

Nemoguće nikada nije opcija

Nudimo vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim toga što vam štedimo vrijeme, naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Bilo da su u pitanju ugovori, dopisi, uvjerenja, bilo koja prateća dokumentacija, vaš osobni / virtualni asistent od povjerenja vam je uvijek na raspolaganju.

Zašto koristiti usluge našeg sudskog tumača?

  • Dobiti ćete prijevod vrhunske kvalitete koji će biti ovjeren od strane sudskog tumača.
  • Prijevod će biti dostavljen u vaše ruke prema dogovorenom terminu i neće biti kašnjenja.
  • U procesu prevođenja koristimo naprednu tehnologiju koja vam osigurava maksimalnu zaštitu vaših podataka i dokumenata.
  • Stalnom edukacijom sudskih tumača podižemo razinu kvalitete prijevoda i isporučujemo maksimalno točan prijevod.
  • Izlazimo u susret klijentima i nudimo im pomoć kako bi što prije riješili problem koji imaju.
  • Sudski tumači specijalizirani prema branšama i karakteristikama prijevoda.

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Vaš partner za prijevode

Dopustite da budemo vaš osobni asistent. Tu smo kako bi u svakom trenutku odgovorili na sve vaše zahtjeve, brzo i efikasno u što kraćem zadanom roku.

Isporuka prema dogovoru

U dogovoru s vama definiramo točan termin do kojeg vam se obavezujemo dostaviti ovjereni prijevod. Dogovoreni termini uglavnom su vrlo kratki jer shvaćamo vašu potrebu da papire, odnosno dokumente, što prije predate nadležnim službama. Također, prijevod često dostavljamo i prije dogovorenog vremena, što vam omogućava još brže rješavanje problema.

Prijevod vrhunske kvalitete

Naši sudski tumači konstantno ulažu vrijeme u usavršavanje svojih znanja i tehnika prevođenja i stoga vam nudimo iznimnu kvalitetu ovjerenog prijevoda. Garancija toga je službeno ovjereni dokument koji jasno pokazuje da je prijevod napravljen od strane sudskog tumača, odnosno od osobe koja je osposobljena za izradu ovjerenih prijevoda.

Sigurnost na visokoj razini

Prilikom prevođenja koristimo se tehnologijom kako bismo što brže i kvalitetnije napravili dogovoreni prijevod. Korištenje tehnologije ujedno nam osigurava da vaše podatke zaštitimo posebnim alatima za kriptiranje, odnosno za zaštitu podataka. Zahvaljujući tome, garantiramo vam da će vaši podaci i dokumenti biti na sigurnom kako za vrijeme prevođenja, tako i u svakom drugom trenutku.

Brzo i besplatno

Savjeti stručnjaka

Osim velike radne učinkovitosti, još jedna pogodnost u kojoj ćete uživati kao kupac ovjerenog prijevoda su besplatni savjeti stručnjaka koji će rado s vama popričati o vrsti prijevoda, te saslušati vaše želje. Također, uz naručen ovjereni prijevod drugi primjerak prijevoda dobivate potpuno besplatno. Zvuči vam odlično? Nastavite čitati jer iznenađenja tek slijede.

UVIJEK RADITE S ISTIM TIMOM
kad jednom nešto objasnite više ne morate ponavljati

KORISTIMO NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE
koje omogućavaju veću kvalitetu i isporuku prijevoda u bilo kojem formatu – na papiru, mailom ili bilo kojim drugim putem

SPECIJALIZIRANI PREVODITELJI
za pojedina područja – kako bi vaš tekst bio u rukama stručnjaka

IMAMO KONKURENTNE CIJENE
na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za vas velika ušteda novca

Niske cijene

Ne moraš puno platiti da bi dobio dobru uslugu

U moru najrazličitijih ponuda za prijevode uvijek se postavlja pitanje hoćete li za odgovarajuću cijenu dobiti kvalitetan proizvod? Ne morate nam vjerovati na riječ, uvjerite se sami slanjem upita koji možete poslati klikom na link! Potpuno besplatno i jednostavno, putem kontakt obrasca, dobit ćete odgovore na sva pitanja koja do sada niste imali kome postaviti. Koja je cijena ovjerenog prijevoda, u kojem roku morate dostaviti dokument, kada možete očekivati izradu…naš stručni tim će vam dati odgovore na sve vaše nedoumice i pitanja.

Nazovi i pitaj za cijenu

Jednostavno uzmite telefon u ruke i nazovite nas. U telefonskom razgovoru ćemo pokušat procijeniti koliko bi koštao vaš prijevod.

Lokacija ureda

Radimo s cijelom Europom

Nalazimo se u Sesvetama, Varaždinska 52, na istoku grada Zagreba, ali to nas ne sprječava da surađujemo s čitavim svijetom. Svakom klijentu pristupamo individualno pa tako naše klijente iz čitave Europe poznajemo po imenu, iako nas nikada nisu osobno upoznali. Vi nas možete posjetiti ili nazvati, ali isto tako nam svoje dokumente možete poslati i elektronskim putem (e-mail, Skype, Whatsapp ili Viber).

I ovo nije sve, ako ste pravna osoba, dodatna pogodnost koju dobivate odabirom agencije Virtualni Asistent je fantastičnih 20% popusta prilikom prve narudžbe. Uštedite svoje vrijeme i novac, postanite novi klijent putem jednog klika i uživajte u pratećim pogodnostima.

F.A.Q.

Česta pitanja

TREBA MI OVJERENI PRJEVOD DOKUMENTA KAKO GA MOGU DOSTAVITI?

Dokumente za koje vam je potreban ovjereni prijevod sudskog tumača možete – donijeti osobno u naš ured na adresi Varaždinska 52, Sesvete – skenirane poslati na našu e-mail adresu info@virtualni-asistent.hr – fotografirane poslati putem Vibera ili WhatsAppa. Fotografije moraju biti dovoljno kvalitetne da se mogu ispisati.

MOŽETE LI MI POSLATI OVJERENI PRIJEVOD POŠTOM NA MOJU ADRESU?

Naravno! Ako ne živite u blizini ili niste u mogućnosti podići ovjerene prijevode koje smo napravili za vas, poslat ćemo vam ih preporučenom poštom na vašu adresu bilo gdje u Hrvatskoj ili inozemstvu. Troškove pošiljke računamo prema važećem cjeniku Hrvatske pošte http://www.posta.hr/cjenik-on-line.

KOLIKO PRIMJERAKA OVJERENOG PRIJEVODA MOGU DOBITI?

Načelno se izdaje jedan primjerak ovjerenog prijevoda i skenirana verzija ovjerenog prijevoda koji vam dostavljamo na vašu e-mail adresu. Svaki dodatni primjerak ovjerenog prijevoda naplaćujemo 10,00 kn.

KAKO RAZLIKUJEMO OVJERENI PRIJEVOD OD OVJERENE KOPIJE?

Ovu razliku najlakše ćete zapamtiti tako što ovjereni prijevod dobijete od SUDSKOG TUMAČA, a ovjerenu kopiju dokumenta od JAVNOG BILJEŽNIKA.

KADA MI JE POTREBNA OVJERENA KOPIJA DOKUMENTA UZ OVJERENI PRIJEVOD?

Uvijek se raspitajte kod nadležne službe koja od vas traži da im predate prevedene dokumente. Ako se od vas traži da im predate originalni dokumenta + ovjereni prijevod, a vi ne želite izgubiti taj dokument (npr. svjedodžba, diploma, dokument od kojeg imate samo jedan primjerak), onda odite s originalom dokumenta k javnom bilježniku i zatražite ovjeru kopije dokumenta. Ovjerena je kopija dokumenta jednakovrijedna izvorniku i može ga potpuno zamijeniti u pravnom prometu. S ovjerenom kopijom dokumenta idete k sudskom tumaču koji će napraviti ovjereni prijevod dokumenta i uvezati ga zajedno s ovjerenom kopijom dokumenta. Sudski tumač može uvezati i običnu kopiju dokumenta, ali on svojom ovjerom samo potvrđuje da prijevod odgovara tekstu na kopiranom dokumentu, sudski tumač NE POTVRĐUJE da kopija odgovara originalnom dokumentu.

KOJI JE UOBIČAJEN ROK ZA PRIJEVOD JEDNE DO DVIJE KARTICE TEKSTA? MOŽE LI TAKAV PRIJEVOD BITI GOTOV ISTI DAN?

Prijevode standardnih dokumenata (jedna do dvije kartice teksta) u pravilu dobijete u roku od jednog radnog dana. Isto tako, ako Vam je potreban hitni prijevod, možemo ga napraviti i u istom danu. Za hitne se prijevode cijena uvećava.

najbolji omjer cijene i kvalitete

Cijena po mjeri klijenata

Cijenu prijevoda dogovaramo prema kvaliteti i potrebama klijenata. Na taj način pronalazimo najbolje rješenje za obje strane, što nam osigurava kvalitetan i uspješan rad, a klijentu zadovoljstvo finalnim rezultatima. Ako vam je potreban prijevod više dokumenata možete računati i na prigodne popuste. Ne čekajte ni trena, kontaktirajte nas i započnite suradnju s najboljim sudskim tumačima u Hrvatskoj.

Povjerljivi dokumenti

Zaštita vaših podataka

Dokumenti koji traže ovjeru sudskog tumača uglavnom nisu tajni, ali kod nas će ostati tajni nakon našeg prevođenja. Naime, u procesu prevođenje koristimo sustav zaštite podataka koji nam omogućava šifriranje podataka tako da su oni sakriveni od trećih osoba. Dakle, vaše će dokumente vidjeti jedino osoba koja će raditi prijevod. Garantiramo sigurnost vaših podataka.

Kvalitetan odnos

Kvalitetna komunikacija

Da bismo prijevod napravili na kvalitetan način i prema željama klijenta potrebna je iznimno dobra komunikacija. Trudimo se s klijentom uspostaviti kvalitetan odnos, što nam omogućava da prevođenje obavimo na obostrano zadovoljstvo. Smatramo da je komunikacija izrazito važan segment uspješne suradnje, pa se stoga trudimo biti dostupni u vrijeme kada klijentu to odgovara.

Ostanimo u kontaktu

Zašto je pametno koristiti naše prevoditeljske usluge?

ROK ISPORUKE

Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na to koja je tema teksta.

Stručnost

Stručni prevoditelji specijalizirani prema djelatnostima i interesima.

Potrebe kupca

Iskusni prevoditelji razumiju vaše želje i potrebe.

Ušteda

Pristupačna cijena i dodatne pogodnosti kod prevođenja.

Tehnologija

Korištenje naprednih tehnika prevođenja osigurava brzinu i točnost.

Format prijevoda

Isporuka prijevoda u raznim formatima, ovisno o tome što vam treba.