PRIJEVOD DEKLARACIJE

najbrži put do prijevoda

Prijevod deklaracija i jamstvenih listova – profesionalci rade za vas!

Jeste li ikada kupili proizvod koji nema prevedenu deklaraciju? Koja su to osnovna obilježja koja utječu na to hoće li potrošač kupiti vaš proizvod? U tu kategoriju svakako spadaju naziv proizvoda, njegov sastav kao i tehničke karakteristike, te podrijetlo proizvoda. Sagledajte stvari iz potrošačke perspektive – biste li kupili novu perilicu za rublje čija su deklaracija i jamstveni list na kineskom jeziku?

Telefon

(01) 2059-447

Ured

Varaždinska 52, 10360 Sesvete, HR

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

najbrži put do prijevoda

Prijevod u dogovorenom roku

Visoka kvaliteta prijevoda

Kako bismo svojim klijentima osigurali najbolji mogući prijevod koristimo se naprednim prevoditeljskim tehnikama. Zahvaljujući tome, u vaše će ruke doći prijevod visoke kvalitete, koji će vam omogućiti da pokažete sve svoje vještine i ostvarite ono što želite.

Razumijevanje vaših potreba

Kada rješavate određenu papirologiju, lako se možete pogubiti u moru raznih pravila i zakonitosti. Naši iskusni prevoditelji iza sebe imaju mnoštvo zadovoljnih klijenata, kojima su pomogli u rješavanju birokratskih zapleta. Ako i vi želite na što jednostavniji način riješiti neki problem i uštedjeti svoje vrijeme i novac – slobodno nas pitajte za savjet.

Kratki rokovi isporuke

Osnovno pravilo našeg poslovanja jest da nema kašnjenja. Ni u kojem slučaju ne dopuštamo da klijent ne dobije na vrijeme prijevod koji mu treba. U dogovoru s klijentom definiramo kada će prijevod biti završen i držimo se čvrsto tog termina. Prijevod dostavljamo u većini slučajeva i prije dogovorenog roka, no nikada ne kasnimo s isporukom.

Kupili ste naizgled kvalitetnu majicu po povoljnoj cijeni, no ubrzo je vašoj sreći došao kraj. Ispostavilo se da kupljena stvar nije od pamuka, nego da se radi o jeftinom sintetičkom materijalu koji vam je još uz to i obojao svo rublje prilikom pranja! Je li sastav tkanine pisao na deklaraciji? Sigurno je, ali vi ne razumijete kineski. Osjećate li se uvrijeđeno, prevareno? Razmotrimo tu situaciju iz vašeg kuta gledišta, kuta uvoznika robe iz inozemstva.

Naglasak stavimo na krajnje potrošače i tržišnu konkurenciju. Uvezli ste proizvod koji je vrlo tražen u Hrvatskoj, no kako ćete motivirati potrošača da kupiti upravo vaš proizvod? Hoće li kupiti robu koja je stigla iz Njemačke i koja nema prijevod deklaracije i jamstvenog lista? Ili će radije taj isti proizvod kupiti od vas, jer uz uređaj dobiva i kompletnu prevedenu dokumentaciju, identičnu originalu. Razmislite malo o tome, ovo su zasigurno detalji koji osim cijene privlače buduće kupce.

Sigurno ne želite loš prijevod!

Isto tako, vjerujemo kako ne želite doći u situaciju da vas budući kupci ismijavaju jer je deklaracija proizvoda kojeg nudite loše prevedena. Ili pak, ono što je još gore, da se prilikom korištenja proizvoda dogodi nešto loše jer su tijekom prijevoda izostavljeni neki ključni detalji? Pritom imajte na umu da postoje određene kategorije proizvoda, čije je označavanje propisano posebnim odredbama, kao što su primjerice dječje igračke, prehrambeni proizvodi, kozmetički proizvodi, kod kojih se greške ne smiju događati.

Pravovremena isporuka & bilo koji format

Želite predati dokumente za tender ali institucija zahtjeva posebnu formu za predaju prevedenih dokumenata? Zahvaljujući najnovijim tehnologijama koje primjenjujemo vaš dokument će biti isporučen na vrijeme i to u roku i obliku koji vama najviše odgovara.

Nemoguće nikada nije opcija

Nudimo vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim toga što vam štedimo vrijeme, naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Vaš osobni / virtualni asistent od povjerenja vam je uvijek na raspolaganju.

Rješenje na nadohvat ruke

Vaš partner za prijevode

Bitno je istaknuti kako je pri uvozu pojedinih proizvoda zabranjeno stavljanje na tržište ukoliko deklaracija nije prevedena. Želite li se zaista upustiti u ovakvu vrstu rizika? Ili ćete radije angažirati stručnog prevoditelja koji će vam u vrlo kratkom roku i uz 100% točnost prevesti sve potrebne deklaracije? Ukoliko vaš odgovor glasi da, na pravom ste mjestu. U našem timu rade vrhunski prevoditelji koji mogu prevesti deklaracije s njemačkog, talijanskog, makedonskog, španjolskog, češkog, slovačkog… jednom riječju – iz koje god zemlje vam roba stizala, mi imamo pravu osobu za vas!

Garantirana kvaliteta prijevoda

Temelj našeg poslovanja je zadovoljstvo klijenata. Ono se ostvaruje stalnim usavršavanjem i educiranjem koje naši stručnjaci pretvaraju u visoko kvalitetan prijevod. Zahvaljujući visokoj kvaliteti prijevoda vaši će dokumenti proći sve birokratske barijere i nećete se dugo zamarati rješavanjem zamorne papirologije.

Brzi rokovi isporuke

Zahvaljujući modernom pristupu prevođenju kao i znanju stručnih prevoditelja, svoje prijevode uvijek dostavljamo u dogovorenom roku. Nema kašnjenja i odgađanja, što može biti iznimno važno i korisno kada trebate negdje predati potrebnu dokumentaciju. U dogovoru s vama usuglasit ćemo rok isporuke i možete biti sigurni kako ćete vaš ovjereni prijevod dobiti na vrijeme.

Suvremen način prevođenja

Prigrlili smo tehnologiju u procesu prevođenja, što nam je osiguralo podizanje razine kvalitete prijevoda, kao i povećanje brzine isporuke. Zahvaljujući modernom pristupu vaše ovjerene prijevode možemo vam dostaviti u raznim formatima. Također, zbog ugrađenih mehanizama zaštite podataka, garantiramo kako će svi vaši podaci ostati u tajnosti.

Ažurnost i brzina

Uvijek odgovaramo brzo i konkretno

Ukoliko vam naša ponuda zvuči nevjerojatno, samo jednim klikom se uvjerite u našu ažurnost i brzinu. Pošaljite nam upit za ponudu, postavite pitanje, zatražite detaljne informacije od naših profesionalnih prevoditelja i uvjerite se sami u kvalitetu usluga koje nudimo. Vidjet ćete, nećete propustiti više nijedan natječaj zbog tekstova koji nisu prevedeni.

UVIJEK RADITE S ISTIM TIMOM

kad jednom nešto objasnite više ne morate ponavljati

KORISTIMO NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE

koje omogućavaju veću kvalitetu i isporuku prijevoda u bilo kojem formatu – na papiru, mailom ili bilo kojim drugim putem

SPECIJALIZIRANI PREVODITELJI

za pojedina područja – kako bi vaš tekst bio u rukama stručnjaka

IMAMO KONKURENTNE CIJENE

na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za vas velika ušteda novca

Obavite što se traži od vas i poslujte bezbrižno

Zato prestanite riskirati svoj poslovni ugled, pošaljite nam upit, zatražite svoju ponudu i potpuno bezbrižno nastavite sa svojim obavezama. Prednosti su nebrojene, uz naš stručan prijevod dobivate i pečat kao dokaz da je prijevod dokumentacije identičan originalnoj, a što je najbitnije – možete u potpunosti zaboraviti na stres. Rokovi, problemi, nepoznavanje jezika…sve vaše brige prepustite našim profesionalcima i dopustite da Virtualni asistent postane vaš osobni asistent.

Niske cijene

Ne moraš puno platiti da bi dobio dobru uslugu

U moru najrazličitijih ponuda za prijevode uvijek se postavlja pitanje hoćete li za odgovarajuću cijenu dobiti kvalitetan proizvod? Ne morate nam vjerovati na riječ, uvjerite se sami slanjem upita koji možete poslati klikom na link! Potpuno besplatno i jednostavno, putem kontakt obrasca, dobit ćete odgovore na sva pitanja koja do sada niste imali kome postaviti. Koja je cijena ovjerenog prijevoda, u kojem roku morate dostaviti dokument, kada možete očekivati izradu…naš stručni tim će vam dati odgovore na sve vaše nedoumice i pitanja.

Ostanimo u kontaktu

Zašto je pametno koristiti naše prevoditeljske usluge?

ROK ISPORUKE

Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na to koja je tema teksta.

Stručnost

Stručni prevoditelji specijalizirani prema djelatnostima i interesima.

Potrebe kupca

Iskusni prevoditelji razumiju vaše želje i potrebe.

Ušteda

Pristupačna cijena i dodatne pogodnosti kod prevođenja.

Tehnologija

Korištenje naprednih tehnika prevođenja osigurava brzinu i točnost.

Format prijevoda

Isporuka prijevoda u raznim formatima, ovisno o tome što vam treba.