fbpx

Prijevod deklaracija i jamstvenih listova – profesionalci rade za vas!

Jeste li ikada kupili proizvod koji nema prevedenu deklaraciju? Koja su to osnovna obilježja koja utječu na to hoće li potrošač kupiti vaš proizvod? U tu kategoriju svakako spadaju naziv proizvoda, njegov sastav kao i tehničke karakteristike, te podrijetlo proizvoda. Sagledajte stvari iz potrošačke perspektive – biste li kupili novu perilicu za rublje čija su deklaracija i jamstveni list na kineskom jeziku?

Transparentnost

Povjerenje je temelj svake uspješne veze. Kako biste se prilikom narudžbe prijevoda osjećali potpuno ugodno, kupnju prijevoda činimo transparentnom.

Prodaja orijentirana na kupca

Nije nam stalo da prodamo što više. Znamo da se na kraju dana prije svega mjeri koliko ste zadovoljni s našom uslugom. Zadovoljni kupci govore sami za sebe. Mi imamo samo zadovoljne kupce. Dobar rad mjeri se činjenicom da se kupac vraća, a ne prijevod. Tisuće prodanih prijevoda i stotine oduševljenih kupaca govore jasnim jezikom.

Provjerena kvaliteta – isključivo profesionalci

Samo najbolje za Vas. Na taj način možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti optimalnu protuvrijednost. Svi prevoditelji s kojima surađujemo udovoljavaju najvišim standardima kvalitete.

Kupili ste naizgled kvalitetnu majicu po povoljnoj cijeni, no ubrzo je vašoj sreći došao kraj. Ispostavilo se da kupljena stvar nije od pamuka, nego da se radi o jeftinom sintetičkom materijalu koji vam je još uz to i obojao svo rublje prilikom pranja! Je li sastav tkanine pisao na deklaraciji? Sigurno je, ali vi ne razumijete kineski. Osjećate li se uvrijeđeno, prevareno? Razmotrimo tu situaciju iz vašeg kuta gledišta, kuta uvoznika robe iz inozemstva.

Naglasak stavimo na krajnje potrošače i tržišnu konkurenciju. Uvezli ste proizvod koji je vrlo tražen u Hrvatskoj, no kako ćete motivirati potrošača da kupiti upravo vaš proizvod? Hoće li kupiti robu koja je stigla iz Njemačke i koja nema prijevod deklaracije i jamstvenog lista? Ili će radije taj isti proizvod kupiti od vas, jer uz uređaj dobiva i kompletnu prevedenu dokumentaciju, identičnu originalu. Razmislite malo o tome, ovo su zasigurno detalji koji osim cijene privlače buduće kupce.

Isto tako, vjerujemo kako ne želite doći u situaciju da vas budući kupci ismijavaju jer je deklaracija proizvoda kojeg nudite loše prevedena. Ili pak, ono što je još gore, da se prilikom korištenja proizvoda dogodi nešto loše jer su tijekom prijevoda izostavljeni neki ključni detalji?

Pritom imajte na umu da postoje određene kategorije proizvoda, čije je označavanje propisano posebnim odredbama, kao što su primjerice dječje igračke, prehrambeni proizvodi, kozmetički proizvodi, kod kojih se greške ne smiju događati.

Bitno je istaknuti kako je pri uvozu pojedinih proizvoda zabranjeno stavljanje na tržište ukoliko deklaracija nije prevedena. Želite li se zaista upustiti u ovakvu vrstu rizika? Ili ćete radije angažirati stručnog prevoditelja koji će vam u vrlo kratkom roku i uz 100% točnost prevesti sve potrebne deklaracije? Ukoliko vaš odgovor glasi da, na pravom ste mjestu. U našem timu rade vrhunski prevoditelji koji mogu prevesti deklaracije s njemačkog, talijanskog, makedonskog, španjolskog, češkog, slovačkog… jednom riječju – iz koje god zemlje vam roba stizala, mi imamo pravu osobu za vas!

Naša usluga

Zato prestanite riskirati svoj poslovni ugled, pošaljite nam neobavezni upit, zatražite svoju ponudu i potpuno bezbrižno nastavite sa svojim obavezama. Prednosti su nebrojene, uz naš stručan prijevod dobivate i pečat kao dokaz da je prijevod dokumentacije identičan originalnoj, a što je najbitnije – možete u potpunosti zaboraviti na stres. Rokovi, problemi, nepoznavanje jezika…sve vaše brige prepustite našim profesionalcima i dopustite da Virtualni asistent postane vaš osobni asistent. Pišite nam već danas – odgovaramo u najkraćem mogućem roku! Za sve informacije u vezi s prevođenjem svih vrsta tekstova javite nam se na tel: 01/ 2059 447, e-mail: [email protected]

Vaš partner za prijevode

Najčešće angažirana agencija za ovjerene prijevode

Kod nas nema pomicanja rokova

Držimo se riječi! Možete računati na nas jer poštena trgovina je naš glavni prioritet. Kod nas se podrazumijeva da se preuzete obveze poštuju.

Klijentima izlazimo u susret s kratkim rokovima

Činimo nemoguće – mogućim. Stalni kupci su oduševljeni brzom dostupnošću, a samim time i kratkim rokovima isporuke.

Imamo konkurentne cijene

Na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za Vas velika ušteda novca.

Maksimalna zaštita podataka

S Vašim dokumentima rukujemo povjerljivo i u skladu s najvišim standardima zaštite podataka.

Dodatni popust na cijenu i ubrzavanje isporuke

Na tekst koji se često ponavlja u Vašim dokumentima dajemo komercijalni popust, a to za Vas znači znatnu uštedu, pogotovo na duži period. Prijevodna memorija pamti ponavljajući tekst što u konačnici ubrzava isporuku prijevoda.

Optimalno rješenje

Kako bismo Vam uvijek mogli ponuditi optimalno rješenje, ništa ne prepuštamo slučaju. Svi unutarnji i vanjski procesi posloženi su tako da u najvećoj mjeri odgovaraju Vašim zahtjevima.

Ostale objave koje bi Vas mogle zanimati

Dentalna medicina prijevod

Dentalna medicina prijevod

Uz kvalitetu i brzinu kod nas dobivate i fer cijene prijevoda! Po tome nas svi klijenti pamte i zbog toga se uvijek iznova vraćaju. Javite nam se!

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured – tako je! Slikaj dokument s mobitelom i pošaljite nam ga WhatsAppom. Po prijevod možete doći u ured ili Vam ga možemo poslati poštom.

Posao u inozemstvu

Posao u inozemstvu

Ono što nas izdvaja od drugih je to što smo stručni, učinkoviti, brzi i imamo fer cijene! Čekamo Vas – Javite nam se!

Prijevod uputstva za upotrebu

Prijevod uputstva za upotrebu

Prijevod uputstva za upotrebu – Ono što nas izdvaja od drugih je to što smo stručni, učinkoviti, brzi i imamo fer cijene! Čekamo Vas – Javite nam se!

Radujemo se Vašem javljanju!

Za Vaša pitanja uvijek imamo na raspolaganju osobu za kontakt. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti upravo ono što želite.

(01) 2059-447

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Pon-Pet: 9:00-17:00, Sub-Ned: Zatvoreno

Pin It on Pinterest