fbpx

PRIJEVOD SLOVENSKI – HRVATSKI

Potreban Vam je kvalitetan prijevod i bitno Vam je da bude gotov što je prije moguće, a pored toga da tekst bude jednostavan i razumljiv. S nama dobivate pouzdanog partnera koji ispunjava sve te uvjete i još uz to nudi sjajne uštede!

Ako se poslovno planirate širiti na slovensko tržište ili već poslujete sa slovenskim poduzećima, a potrebni su Vam slovenski prijevodi Vaših proizvoda ili usluga, tu smo za Vas! Katalozi proizvoda, ugovori, tehničke specifikacije, poslovna korespondencija, certifikati, uvjerenja itd. samo su neki od dokumenata čiji prijevod bi Vam mogao zatrebati. S povjerenjem nam se obratiti za bilo koju vrstu prijevoda sa slovenskog na hrvatski i s hrvatskog na slovenski.

Zašto Vam je potreban sudski tumač za slovenski?

Od kontakta sa specijaliziranim sudskim tumačima za pojedina područja dijeli Vas samo par klikova!

Bilo da se radi o pravu, ekonomiji, tehnici ili pak medicini, naši stručni prevoditelji svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnošću garantiraju kvalitetu prijevoda, kratke rokove i fer cijene. Ako pak prijevod treba biti ovjeren, naš tim čine iskusni sudski tumači koji će svojim pečatom i potpisom jamčiti da prijevod u potpunosti odgovara izvornom dokumentu.

Nepoznato i nemoguće nisu opcija

Hrvatsko slovenski prevoditelj će u vrlo kratkom roku riješiti sve Vaše nedoumice, jednostavno predajte Vašu dokumentaciju za prijevod nama i zaboravite na stres i svakodnevne glavobolje uzrokovane jezičnim barijerama. Dozvolite da baš mi budemo Vaša osoba od povjerenja. Svi naši prevoditelji su tu upravo zbog Vas – bilo da Vam treba prijevod brošure, deklaracije, uputstva, životopisa, medicinskog nalaza – mi prevodimo apsolutno sve, jer kod nas nepoznato i nemoguće nikada nije opcija!
Klijenti se često nenadano nađu u vremenskoj stisci, no tu smo mi da spasimo situaciju. Pritom naglasak uvijek prije svega stavljamo na kvalitetu krajnjeg proizvoda – bilo da se radi o roku od 6 sati ili sat vremena.
Danas su kvaliteta, brzina i fer cijene ono po čemu se izdvajamo i zbog čega nam se stari klijenti uvijek iznova vraćaju. Zato predlažemo da se sami uvjerite i kontaktirate nas već danas putem online obrasca – obećavamo pozitivno iskustvo i odličnu uslugu!

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

Pin It on Pinterest