PRIJEVOD RUSKI – HRVATSKI

Prijevod na RUSKI

Ruski jezik jedan je od najvažnijih svjetskih jezika i govori ga preko 180 milijuna ljudi, pa iako je gospodarska suradnja s Rusijom gotovo jednako vrijedna i važna kao i ona sa SAD-om i drugim zemljama engleskog govornog područja, jako mali broj poslovnih ljudi govori ruskim jezikom. Iako ćete se vrlo lako moći sa svojim ruskim partnerom sporazumjeti i na engleskome jeziku, za obostranu sigurnost posla bitno je osigurati kvalitetan prijevod na ruski i s ruskog jezika kako bi obje strane razumjele sve detalje poslovnih dogovora. Stoga ako u poduzeću nemate nekoga tko suvereno vlada ruskim jezikom i zna i može prevoditi vaše dokumente, javite se nama! Naši ruski prevoditelji izvorni su govornici i možete biti sigurni da će vaša poruka, dokument, korisnička uputa, ugovor ili tehnička dokumentacija biti prevedena brzo, pouzdano i u duhu jezika bez sadržajnih gubitaka. Rusija kao najveća država svijeta za sve ostale države predstavlja važnog gospodarskog, političkog i kulturnog partnera. Za naše klijente najčešće radimo sljedeće prijevode na ruski: prijevod pravnih tekstova, prijevod medicinskih dokumenata, prijevod poslovne korespondencije, prijevod pravnih tekstova, prijevod turističkih tekstova, prijevod korisničkih uputa. Surađujemo isključivo s izvornim govornicima koji posjeduju višegodišnje iskustvo i specijalizaciju na određenim područjima.

Ruski prijevod – različite grane poslovanja

Ruski prijevodi također dolaze iz politike, prava, medicine, nekretnina, ekonomije i trgovine. Prijevode iz područja ekonomije i trgovine možemo podijeliti još na uvoz-izvoz, turizam i marketing. To su područja rada iz kojih najčešće dolaze ruski prijevodi.

Prijevod za internacionalne tvrtke

Za velike tvrtke rade se ruski prijevodi zapisnika sa sjednice, na kongresima se prevode zapisnici i svi dokumenti za sudionike, te prijevodi sporazuma i ugovora. Ako se ne želite zamarati tečajevima ruskoga jezika i ćirilicom, onda nama prepustite ruske prijevode.

Prijevod na ruski – više nego stvar povjerenja

Prijevod s hrvatskoga na ruski stvar je povjerenja. Zbog same ćirilice nisu svi u mogućnosti čitati ruske tekstove. Zato je kod ruskih prijevoda potrebno veće povjerenje nego kod drugih jezika. Ako se nama obratite u vezi s ruskim prijevodom, mi vas sigurno nećemo iznevjeriti. Čak i onima koji vladaju ruskim jezikom, nekad su potrebne naše stručne usluge prevođenja na ruski. Prijevodi određenih dokumenata, primjerice ugovora ili pravnih tekstova zahtijevaju posebne vještine i finese prevoditelja. Naši ruski prevoditelji, koji su i izvorni govornici, garantiraju svojom stručnošću i iskustvom visoku kvalitetu prijevoda. Kod nas ćete dobiti točan prijevod koji odgovara izvornome tekstu.

Sudski tumač za ruski jezik – ovjereni prijevod hrvatski-ruski

Ako vam je potreban ovjereni prijevod, onda će naš sudski tumač za ruski jezik stručno napraviti službeni ruski prijevod ili službeni hrvatski prijevod vašega dokumenta.

Žurni prijevod RUSKI-HRVATSKI

Ako vam je pored svega toga potreban prijevod vašeg dopisa preko noći ili hitan prijevod ugovora s hrvatskoga na ruski ili s ruskoga na hrvatski, onda ste na pravom mjestu. Naši prevoditelji za ruski jezik iskusni su i brzi i posjeduju dugogodišnje iskustvo.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: +385 (0)1 2059 447
E: [email protected]