fbpx

PRIJEVOD RUSKI – HRVATSKI

Rusija kao najveća država svijeta za sve ostale države predstavlja važnog gospodarskog, političkog i kulturnog partnera, dok ruskim jezikom govori preko 180 milijuna ljudi. Ako u Vašem poduzeću nemate nekoga tko suvereno vlada ruskim jezikom, javite se nama! Naši prevoditelji za ruski su ovlašteni prevoditelji i jezični stručnjaci i možete biti sigurni da će Vaša poruka, dokument, korisnička uputa, ugovor, jelovnik ili tehnička dokumentacija biti prevedena brzo, pouzdano i u duhu jezika bez sadržajnih gubitaka.

Prijevod s hrvatskoga na ruski stvar je povjerenja. Zbog same ćirilice nisu svi u mogućnosti čitati ruske tekstove. Zato je kod ruskih prijevoda povjerenje na relaciji prevoditelj-klijent puno važnije, nego kod drugih jezika.

Zašto vam je potreban sudski tumač za ruski jezik?

Odgovor na ovo pitanje je jednostavan. Vama je potreban ruski prevoditelj ili točnije sudski tumač za ruski jezik koji će sav prevoditeljski posao odraditi umjesto Vas i to apsolutno sigurno, kvalitetno i u jako kratkom roku. Ako se prvi put susrećete s potrebom prijevoda na ruski jezik, korisno je znati da je jedino sudski tumač za ruski jezik ovlašten izdavati hrvatsko-ruski ovjereni prijevod. Naime, on jedini svojim potpisom i pečatom može jamčiti da je prijevod identičan originalu. Takav ovjereni prijevod odmah možete proslijediti dalje, npr. u veleposlanstvo ili novom poslovnom partneru.

O profesionalnosti naših stručnjaka i kvaliteti naših prijevoda govori preko 10 godina rada i na tisuće zadovoljnih klijenata. Kako bismo Vam osigurali što kvalitetniji prijevod, naši hrvatsko-ruski prevoditelji specijalizirali su se za pojedina područja poput primjerice prava, ekonomije, marketinga, itd.

Čak su i onima koji vladaju ruskim jezikom ponekad potrebne naše stručne prevoditeljske usluge. Naime, prijevodi određenih dokumenata kao što su ugovori ili tehnički tekstovi zahtijeva posebna znanja i prevoditeljske finese. Naši ruski prevoditelji garantiraju svojom stručnošću i iskustvom visoku kvalitetu prijevoda. Kod nas ćete dobiti točan prijevod koji odgovara izvornome tekstu.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

Pin It on Pinterest