PRIJEVOD STROGO POVJERLJIVIH DOKUMENATA

Prijevod povjerljivih dokumenata

Suradnja između klijenta i društva VIRTUALNI ASISTENT d.o.o. je dio cjelokupne usluge prevođenja koja se treba temeljiti na važećim standardima, općim uvjetima poslovanja, profesionalnoj etici i dobroj poslovnoj praksi. Nerijetko je riječ o prijevodu povjerljivih dokumenata i naša je dužnost i obaveza podatke i svu pripadajuću dokumentaciju koja nam je stavljena na raspolaganje, a u svrhu prevođenja, držati u strogoj tajnosti. Obvezujemo se da ćemo čuvati kao poslovnu tajnu sve što smo saznali tijekom izvršenja poslova, odnosno poslova koje nam je povjerio klijent, te se obvezujemo da ćemo u pogledu tih poslova postupati s najvećom diskrecijom. Jamčimo da nećemo umnožavati ili dati na uvid bilo kojoj trećoj strani bilo kakvu dokumentaciju, programe, brošure, preslike, i slično kao i isto distribuirati.

PRIJEVOD

Potrebni su vam dokumenti na hrvatskom jeziku kako biste riješili problem koji imate? Tražite način kako da tekst s hrvatskog točno prevedete na strani jezik? Želite riješiti predaju potrebnih dokumenata i tako uspješno zaključiti problem s papirima koji nedostaju? Imamo najbolje rješenje za vas – kvalitetan prijevod na strani ili sa stranog na hrvatski jezik.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

Ponovno otvaranje ureda

 

Uslijed popuštanja sigurnosnih mjera i naš ured je ponovno otvoren za rad sa strankama!
Molimo Vas da se pri dolasku pridržavate općih higijenskih smjernica. U uredu može biti samo jedna stranka u isto vrijeme, stoga Vas molimo, ako vidite da je gužva, da pričekate ispred ureda na svoj red. I dalje nam možete slati svoje dokumente putem naših online komunikacijskih kanala:

– WhatsApp: +385 99 526 1800
– E-mail: [email protected]

Radujemo se Vašem dolasku!