fbpx

PRIJEVOD HRVATSKI – NJEMAČKI

PRIJEVOD NJEMAČKI HRVATSKI

Potreban Vam je prevoditelj za njemački ali ne znate kome da se obratite? Predlažemo da nastavite čitati ovaj tekst i saznate zašto smo baš mi Vaš najbolji izbor!
Prevoditelj njemačkog može biti svatko – sigurno je prvo na što pomislite. No, biste li svakome tek tako poklonili povjerenje i dali uvid u povjerljive dokumente za koje Vam je potreban prijevod? Može li ta osoba jamčiti da je prijevod identičan originalu? Upravo zato vam je potreban ovlašteni hrvatsko njemački/njemačko hrvatski prevoditelj. Dakle naglasak je na ovlašteni!

PREVODITELJ NJEMAČKOG SAMO KLIK OD VAS

Zašto to kažemo? Upravo zato jer vas od ovlaštenog njemačkog prevoditelja dijeli samo nekoliko klikova ili ako vam je tako ugodnije – jedan telefonski poziv.
Naš tim okuplja stručnjake koji za svaki prijevod jamče svojim potpisom i pečatom, a njihovo bogato iskustvo, profesionalni pristup, kvaliteta, brzina i bezbroj zadovoljnih klijenata su naša najbolja reklama.
Obratite nam se i kontaktirajte svog njemačko hrvatskog prevoditelja, bilo da vam je potreban prijevod dokumentacije za tender, marketinške brošure, deklaracija… naši prevoditelji zahvaljujući bogatom iskustvu uz individualni pristup mogu ispuniti sve vaše zahtjeve.

GRATIS PONUDE

Ono po čemu se dodatno izdvajamo su tri gratis ponude koje pružamo svojim klijentima:

  1. Skeniranje dokumenta – Ukoliko niste u mogućnosti doći po svoj ovjereni prijevod, rado ćemo vam ga poslati putem e-maila.
  2. Drugi primjerak ovjerenog dokumenta dobivate gratis.
  3. Svim klijentima besplatno dajemo savjete oko prijevoda. Ukoliko vam primjerice za neki dokument nije potreban prijevod, to ćemo vam rado napomenuti i tako uštedjeti i vaše vrijeme i novac.
    Odabirom naših njemačko hrvatskih prevoditelja birate partnera za čitav život. Zato kontaktirajte nas već danas i angažirajte svog osobnog virtualnog asistenta.

VRLO SMO FLEKSIBILNI!

ORIJENTIRANI SMO PREMA POTREBAMA KUPACA I PRILAGOĐAVAMO SE VAŠIM ZAHTJEVIMA.
AKO JE POTREBNO, VAŠ PRIJEVOD ĆEMO ODRADIT I PREKO VIKENDA ILI PRAZNIKA I NEĆEMO VAS IZNEVJERITI.

100% SE MOŽETE POUZDATI U NAŠE ROKOVE ISPORUKE.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

Pin It on Pinterest