fbpx

PRJEVOD ENGLESKI – HRVATSKI

Brz i kvalitetan prijevod engleski hrvatski!

Potreban Vam je kvalitetan prijevod i bitno Vam je da bude gotov što je prije moguće, a pored toga da tekst bude jednostavan i razumljiv.

S nama ćete dobiti pouzdanog partnera koji ispunjava sve te uvjete i još uz to nudi sjajne uštede!

Još uvijek se često čuju izjave poput „Zet, brat, tetka ili prijatelj odlično barataju engleskim jezikom, tako da će mi oni prevesti internet stranicu, stručnu dokumentaciju za tender ili certifikat.“ Iako vrlo čest način razmišljanja, u potpunosti je pogrešan, pa čak i do te mjere opasan da možete ozbiljno ugroziti svoje poslovanje.

Pa tako, dok u svakodnevnom poslovanju usmeni dogovori na engleskom jeziku teku glatko, za prijevod ugovora, dopisa ili izvješća nedostaje Vam vrijeme ili odgovarajuće poznavanje jezika.

S druge strane, naši engleski prevoditelji svakodnevno prevode raznovrsne tekstove. Pored radnog iskustva prevoditelji raspolažu stručnim znanjem koje je jako bitno za prevođenje engleskih tekstova primjerice pravne, tehničke ili ekonomske tematike.

Zašto Vam je potreban sudski tumač za prijevod engleski hrvatski?

Ako ste vlasnik firme koja posluje na engleskom govornom području, svakako Vam je potreban sudski tumač za engleski, točnije, stručno lice koje će svojim pečatom i potpisom jamčiti da je prijevod Vašeg dokumenta identičan originalu. Ovo je posebno bitno kada je u pitanju važna dokumentacija poput prijevoda dokumentacije za tender, uputstva za rukovanje, certifikata, pa i tužbi. Vjerujemo kako nijedna od ovih situacija nije vrijedna rizika, stoga slobodan prijevod nikako nije opcija.

Sada se sigurno pitate gdje i kako naći dobrog sudskog tumača za engleski jezik u Zagrebu? U agenciji Virtualni asistent! Naša agencija zapošljava vrhunske stručnjake za brojne svjetske jezike koji Vam jamče kvalitetu i prije svega sigurnost. Iako se naš ured nalazi u Zagrebu, dostupni smo Vam putem svih komunikacijskih kanala, a to nas čini jedinstvenima. Sastanci nisu obavezna opcija, ovjereni prijevod možete naručiti i dobiti putem e-maila, Vibera ili kako god Vama u tom trenutku odgovara. I zapamtite, za nas nemoguće nikada nije opcija, stoga koliko god kratke rokove za prijevod imali, mi ćemo Vam pomoći!

Ako tražite pouzdanog partnera za prevođenje koji je u stanju isporučiti prijevod engleski hrvatski u dogovorenom roku, na pravom ste mjestu. Sve dokumente tretiramo  povjerljivo, isporučeni prijevodi odlikuju se visokom kvalitetom, a rokovi isporuke su vrlo kratki. Ovih načela poslovanja držimo se već dugi niz godina zbog čega se možete 100% osloniti na nas.

Nabavite prijevod na vrijeme

Sudski tumač za engleski često je potreban i fizičkim osobama. Ako, primjerice, predajete dokumentaciju za vizu, nećete moći zaobići ovjeru dokumenata od strane sudskog tumača za engleski jezik koji će u konačnici svojim pečatom i potpisom garantirati valjanost prijevoda.

Uklonite sve svoje jezične barijere bez gubljenja vremena i živaca. Suradnjom s nama dobivate partnerstvo za cijeli život, personaliziranu ponudu, brzinu, zaštitu privatnosti, besplatne savjete i fer omjer cijene i kvalitete. Zato nemojte čekati, kontaktirajte nas već danas i angažirajte svog sudskog tumača za engleski koji će uvijek biti tu za Vas!

Žurni prijevod engleski hrvatski

Ako Vam je pored svega toga potreban hitan prijevod s hrvatskog na engleski i obrnuto, tu smo za Vas. Naši prevoditelji za engleski jezik su prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom i širokim spektrom znanja i stručnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

Pin It on Pinterest