PREVODITELJ HRVATSKO – SLOVENSKI

SLOVENSKI PREVODITELJ

U našemu su timu hrvatsko-slovenski izvorni govornici koji imaju dugogodišnje iskustvo u prevođenju. Pored bogatog iskustva u prevođenju bitno je da slovenski prevoditelj ima dodatne sposobnosti. Primjerice, kod prijevoda marketinških tekstova izuzetno je bitno da prevoditelj shvati smisao teksta i da izabrani izrazi u prijevodu (npr. opis proizvoda ili kataloga proizvoda) u ciljnome jeziku točno odražavaju izvorni tekst. Jedino profesionalni hrvatsko-slovenski prevoditelj može izraditi kvalitetan prijevod na slovenski. Bitno je da prevoditelj s odabranim terminima na ciljnom jeziku kontaktira ciljnu skupinu. Internetske stranice također treba prevoditi iskusan slovenski prevoditelj jer prijevod web-stranice također pripada prijevodima marketinških tekstova s ključnim riječima, a ključne riječi izuzetno su bitne za pretraživače.

PROFESIONALNI SLOVENSKI PREVODITELJ ZA SLOVENSKI-HRVATSKI

Kako bi za vas osigurali što kvalitetniji prijevod, naši hrvatsko-slovenski prevoditelji specijalizirali su se za pojedine grane poslovanja i područja, primjerice slovenski prevoditelj za pravo, prevoditelj za ekonomiju, marketing, itd. Na taj način Vam možemo jamčiti profesionalan i kvalitetan prijevod na slovenski jezik.

SLOVENSKI PREVODITELJ – IZVORNI GOVORNIK

Slovenski prevoditelji tvrtke Virtualni asistent već dugi niz godina pružaju usluge na hrvatskome i stranom tržištu u vezi s pismenim i usmenim slovensko-hrvatskim prijevodom. Vrlo je bitno da slovenski prijevod rade izvorni govornici jer takvi prevoditelji svakodnevno komuniciraju na materinjemu jeziku i imaju vrlo svjež pristup slovenskome jeziku. Internetsku stranicu na slovenski jezik prevodi isključivo izvorni govornik s tehničkim predznanjem jer prijevod web-stranice vrsta je prijevoda marketinškog teksta i predstavlja Vašu tvrtku na međunarodnom tržištu. Suradnjom s našim profesionalnim prevoditeljima s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju raznovrsnih tekstova i našim profesionalnim upravljanjem kvalitetom i individualnim pristupom upravljanju projektima možemo garantirati vrhunsku uslugu. Naši slovenski prevoditelji, koji će za vas izraditi prijevod tehničke dokumentacije, pravnih tekstova i prijevod web-stranica, garantiraju kvalitetu i brze rokove isporuke prijevoda na slovenski jezik. Pored hrvatsko-slovenskih prijevoda rado ćemo ponuditi i prijevod njemački-slovenski.

SLOVENSKI PREVODITELJ – SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENSKI JEZIK

Sudski tumač za slovenski (ovlašteni prevoditelj) ili sudski prevoditelj za slovenski izradit će vam ovjereni prijevod sa slovenskog na hrvatski ili s hrvatskoga na slovenski u vrlo kratkome roku. Jedino je sudski tumač za slovenski jezik ovlašten izdavati ovjereni prijevod na slovenski ili ovjereni prijevod na hrvatski.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

MJERA OPREZA

 

U svrhu prevencije sve aktivnosti smo prebacili na naše digitalne kanale.

Prijevode radimo i dalje normalnim tempom samo što nam dokument ne možete predati u uredu, nego ga morate slikati i poslati mailom, WhatsApp ili Viber.

 

WhatsApp: 099 526 1800

Mail: [email protected]

 

Sve ostale informacije oko isporuke možete dobiti na 098 519 608.