PREVODITELJ HRVATSKO – NJEMAČKI

Njemački vam nije materinji jezik, a u narednim danima vam je prijeko potreban prijevod s njemačkog na hrvatski? Bilo da je u pitanju certifikat, životopis, promotivni letak, stručni članak, osiguranje, potvrda o prebivalištu, svjedodžba itd.… jedno je sigurno – potreban vam je dobar prevoditelj njemačkog jezika!

ZAŠTO VAM JE POTREBAN PREVODITELJ NJEMAČKOG?

Što to točno znači? Kada kažemo dobar prevoditelj njemačkog, mislimo prije svega na nekoga tko će svojim iskustvom, stručnošću i profesionalnom etikom garantirati da prevedeni dokument u potpunosti odgovara originalu, bilo da ga prevodi s njemačkog na hrvatski ili s hrvatskog na njemački. Zato nemojte očajavati, jer ste na pravom mjestu!

Mi govorimo vašim jezikom i to zaista i mislimo! Naša agencija zapošljava vrhunske stručnjake specijalizirane za razne jezike, koji se mogu pohvaliti izuzetnim iskustvom i vjernim klijentima koji nam se uvijek iznova vraćaju. Ne nudimo sve svjetske jezike, radimo ono za što možemo jamčiti besprijekornu uslugu, kvalitetu i povoljnu cijenu.

Dakle, njemačko hrvatski prevoditelj ili hrvatsko njemački prevoditelj, koji od ova dva stručnjaka vam je u ovom trenutku potreban?

UZ HRVATSKO NJEMAČKE PREVODITELJE ŠTEDITE VRIJEME I NOVAC

Prevoditelj hrvatsko njemački će vam u svakom trenutku izaći u susret, bilo da su u pitanju kratki rokovi ili opsežna dokumentacija, poštujući najviše prevoditeljske standarde i koristeći pritom napredne alate, hrvatsko njemački prevoditelj će vam uštedjeti novac a i vrijeme. Kako vam ovo zvuči?

Ukoliko primjerice pripremate dokumentaciju za natječaj i u zadnji tren shvatite da nemate preveden određeni dokument, ili vam pak treba kvalitetan stručan prijevod uputa za rukovanje nekim uređajem naš njemačko hrvatski prevoditelji će vam vrlo rado izaći u susret.

Ono što nas izdvaja u moru drugih ponuda je to što smo stručni, učinkoviti i brzi, štitimo privatnost naših klijenata, imamo fer cijene, na temelju bogatog iskustva savjetujemo klijente u slučaju nedoumica, prilagođavamo se vašim potrebama. I da, ovo je samo jedan dio pogodnosti koje vam pružaju naši prevoditelji.

PREVODITELJ KAO NAJBOLJI PRIJATELJ

Hrvatsko njemački prevoditelj je osoba koja je u danom trenutku vaš najbolji prijatelj. I pritom zaista ne pretjerujemo. Naime svakom našem klijentu pristupamo apsolutno individualno osluškujući njegove potrebe. Ništa manje nije ni njemačko hrvatski prevoditelj koji će vas, ukoliko niste upoznati sa hrvatskom birokracijom, vrlo rado spasiti od nepotrebnog stresa. Kontaktirajte nas već danas!

Vrlo smo fleksibilni!
Orijentirani smo prema potrebama kupaca i prilagođavamo se vašim zahtjevima, i ako je potrebno, vaš prijevod odradit ćemo preko vikenda ili praznika i nećemo vas iznevjeriti. 100% se možete pouzdati u naše rokove isporuke.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

MJERA OPREZA

 

U svrhu prevencije sve aktivnosti smo prebacili na naše digitalne kanale.

Prijevode radimo i dalje normalnim tempom samo što nam dokument ne možete predati u uredu, nego ga morate slikati i poslati mailom, WhatsApp ili Viber.

 

WhatsApp: 099 526 1800

Mail: [email protected]

 

Sve ostale informacije oko isporuke možete dobiti na 098 519 608.