PREVODITELJ HRVATSKO – NJEMAČKI

NJEMAČKI PREVODITELJ

Prevoditelj za njemački jezik tražen je u različitim industrijskim granama i područjima. Najtraženiji su njemački prevoditelji u strojarstvu i automobilskoj industriji, zatim slijedi elektrotehnici, građevini i pravu. Uz prijevoda s njemačkog na hrvatski jezik traženi su i prevoditelji za jezične kombinacije francuski-njemački, engleski-njemački, talijanski-njemački, slovenski-njemački i ruski-njemački. Do prije nekoliko godina, jezici istočne i jugoistočne Europe bili su gotovo beznačajni, međutim danas je drugačije, nastala je velika potražnja za prevoditeljima koji prevode s njemačkoga na hrvatski i s hrvatskog na njemački. Razlog je jednostavan. Potražnja raste. Tvrtke s njemačkoga govornog područja ulažu sve više na našem teritoriju i logično je da je poželjna dobra komunikacija među stranim i domaćim tvrtkama. Ako je u tvrtki zaposlen djelatnik koji vlada njemačkim jezikom, on se također može koristiti za prijevode kombinacije njemački-hrvatski, ali takvi prijevodi mogu se samo koristiti za jednostavne tekstove, za profesionalne prijevode ipak nije dovoljno samo školsko znanje njemačkoga jezika. Osim toga, taj djelatnik bi pored svojih glavnih zadataka dodatno radio prevođenje. Prema tome više smisla ima angažirati agenciju za prevođenje, npr. profesionalni prevoditelja s hrvatskog na njemački.

PROFESIONALNI NJEMAČKI PREVODITELJ ZA HRVATSKI-NJEMAČKI

Posljednjih godina sve je veća potražnja za njemačko-hrvatskim prevoditeljima, a posebno za onima koji su se specijalizirali za prijevode iz građevine, prijevode iz elektroindustrije te prijevode iz pomorstva. Također širi se i potražnja na području prijevoda turističkih tekstova. Naši njemačko-hrvatski prevoditelji specijalizirali su se za pojedina područja npr. prevoditelj za financijske tekstove, prevoditelj za tehničke tekstove, prevoditelj za pravne tekstove, prevoditelj za medicinu, itd.

NJEMAČKI PREVODITELJ – OSIGURANJE KVALITETE

Kako bi za vas osigurali što kvalitetniji prijevod, naši hrvatsko-njemački prevoditelji specijalizirali su se za pojedine grane poslovanja i područja, primjerice njemački prevoditelj za pravo, njemački prevoditelj za ekonomiju, njemački prevoditelj za marketing, itd. Na taj način Vam možemo jamčiti profesionalan i kvalitetan prijevod na njemački ili hrvatski jezik. Naši njemački prevoditelji koji će za vas izraditi prijevod tehničke dokumentacije, općih tekstova te prijevod web-stranica, garantiraju kvalitetu i brze rokove isporuke za njemačko-hrvatske prijevode. Pored njemačko-hrvatskih prijevoda rado ćemo ponuditi i njemački-engleski prijevod ili njemački-ruski prijevod.

NJEMAČKI PREVODITELJ – IZVORNI GOVORNIK

Vrlo je bitno da njemački prijevod rade izvorni govornici jer takvi prevoditelji svakodnevno komuniciraju na materinjem jeziku i imaju vrlo svjež pristup njemačkom jeziku. Određene dokumente bi trebao prevoditi isključivo izvorni govornik, npr. njemački prevoditelj za ugovore, sporazume, internetske stranice, itd. Internetsku stranicu na njemački jezik prevodi isključivo izvorni govornik s tehničkim predznanjem, jer prijevod web stranice vrsta je prijevoda marketinškog teksta i predstavlja Vašu tvrtku na međunarodnom tržištu. Suradnjom s našim profesionalnim prevoditeljima s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju raznovrsnih tekstova i našim profesionalnim upravljanjem kvalitetom i individualnim pristupom upravljanju projektima možemo garantirati vrhunsku uslugu.

NJEMAČKI PREVODITELJ – USMENO PREVOĐENJE

Prilikom tumačenja verbalna komunikacija je na prvome mjestu. Usmeno prevođenje rade njemački prevoditelji koji imaju dugogodišnje iskustvo u pismenom i usmenom prevođenju. U usmenom prevođenju također je bitno da je njemačko-hrvatski prevoditelj fokusiran na određene branše i da ima specijalna znanja, mi polažemo uvijek veliku važnost na obrazovanje, radno iskustvo i specijalizaciju tumača. Time se osigurava kvaliteta usmenog prijevoda s hrvatskog na njemački jezik.

SUDSKI TUMAČ ZA NJEMAČKI JEZIK

Sudski tumač za njemački, a neki kažu i sudski prevoditelj za njemački ili ovlašteni prevoditelj za njemački jezik, izradit će vam ovjereni prijevod s njemačkog na hrvatski ili prijevod s hrvatskog na njemački u vrlo kratkom roku. Jedino je sudski tumač za njemački jezik ovlašten izdavati hrvatsko-njemački ovjereni prijevod.

Vrlo smo fleksibilni!
Orijentirani smo prema potrebama kupaca i prilagođavamo se vašim zahtjevima, i ako je potrebno, vaš prijevod odradit ćemo preko vikenda ili praznika i nećemo vas iznevjeriti. 100% se možete pouzdati u naše rokove isporuke.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: +385 (0)1 2059 447
E: info@virtualni-asistent.hr