PREVODITELJ HRVATSKO – ENGLESKI

ENGLESKI PREVODITELJ

Na prvi pogled nam se čini da je hrvatsko engleski prevoditelj suvišan jer očito svi vladaju engleskim jezikom. Ali izgled vara. U nekim područjima engleski jezik je postao vrsta zajedničke komunikacije i sporazumijevanja. No, većina autora koristi materinji jezik, a pogotovo kod važnih tekstova. Tko danas posluje preko granica države, obično se koristi engleskim jezikom. Engleski jezik najprošireniji je poslovni jezik na svijetu. Ali što napraviti ako netko ne govori engleski ili ako se ne osjeća sigurno na engleskome jeziku? U posebnim situacijama ili u važnim tekstovima nije dovoljno da se otprilike izražavate. Zato brojni ljudi u takvim situacijama koriste materinji jezik. Naši hrvatsko-engleski prevoditelji iskusni su i ne boje se izazova, rado će prevesti vaš tekst u pisanom ili usmenom obliku na engleski.

PROFESIONALNI ENGLESKI PREVODITELJ ZA HRVATSKI-ENGLESKI

Cilj je da se prevoditelj engleskoga jezika uvijek prilagođava trenutnim uvjetima, tako da su mu poznate promjene u jezičnoj uporabi. Vrlo je korisno, ali nije nužno, da hrvatsko-engleski prijevod rade izvorni govornici jer takvi prevoditelji svakodnevno komuniciraju na materinjemu jeziku i imaju vrlo svjež pristup engleskom jeziku. Međutim, odlične englesko-hrvatske prijevode rade i prevoditelji koji su studirali engleski jezik i koji su živjeli na engleskome govornom području. Također su važna i posebna znanja i finese engleskoga prevoditelja koje su stekli kroz svoju specijalizaciju, a koje mogu primijeniti u prijevodu različitih vrsta tekstova. Za nas rade i engleski prevoditelji koji su prethodno prikupljali svoje znanje kao ekonomisti, pravnici ili trgovci. Uz naše profesionalne engleske prevoditelje s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju raznovrsnih tekstova i našim profesionalnim upravljanjem kvalitetom i individualnim pristupom upravljanju projektima možemo garantirati vrhunsku uslugu.

ENGLESKI PREVODITELJ – OSIGURANJE KVALITETE

Jeste li u potrazi za kvalitetnim englesko-hrvatskim prevoditeljem koji također radi brzo, pouzdano i točno? Kako bismo za Vas osigurali što kvalitetniji prijevod, naši hrvatsko-engleski prevoditelji specijalizirali su se za pojedine grane poslovanja i područja, primjerice engleski prevoditelj za pravo, prevoditelj za ekonomiju, marketing, itd. Na taj način Vam možemo jamčiti profesionalan i kvalitetan prijevod na engleski jezik.

Kontaktirajte na već danas – pripremit ćemo Vam super ponudu!

Svladat ćemo jezične prepreke koje su vas kočile u dosadašnjem internacionalnom poslovanju i na taj ćete način ubrzati vlastite poslovne procese. Našim vrhunskim servisom i kompetencijama naših hrvatsko-engleskih prevoditelja postižemo visoke standarde u vezi s brzinom, preciznosti i kvalitetom.

ENGLESKI PREVODITELJ – USMENO PREVOĐENJE

Prilikom tumačenja verbalna komunikacija na prvome je mjestu. Usmeno prevođenje rade engleski prevoditelji koji imaju dugogodišnje iskustvo u pismenom i usmenom prevođenju. U usmenom prevođenju također je bitno da se englesko-hrvatski prevoditelj fokusira na određene grane poslovanja i da ima specijalna znanja, stoga mi uvijek polažemo veliku važnost na obrazovanje, radno iskustvo i specijalizaciju tumača. Time se osigurava kvaliteta usmenoga prijevoda s hrvatskoga na engleski jezik.

ENGLESKI PREVODITELJ – SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK

Sudski tumač za engleski, a neki kažu i sudski prevoditelj za engleski ili ovlašteni prevoditelj za engleski jezik, izradit će Vam ovjereni prijevod s engleskog na hrvatski ili prijevod s hrvatskog na ruski u vrlo kratkome roku. Jedino je sudski tumač za engleski jezik ovlašten izdavati ovjereni prijevod.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: +385 (0)1 2059 447
E: info@virtualni-asistent.hr