AGENCIJA ZA PREVOĐENJE

Kako prepoznati nekvalitetan odnosno kvalitetan prijevod? Kvalitetan prijevod prenosi smisao originala!!
Jezične kompetencije, stručnost i puno iskustva ključni su sastojci kvalitetnoga prijevoda.
Mi ne prevodimo na 100+ jezika, mi prevodimo samo na one jezike za koje možemo garantirati vrhunsku kvalitetu i dobru uslugu. Prevodimo na jezike za koje imamo izvorne govornike ili profesionalne prevoditelje s dugogodišnjim iskustvom i školovanjem. Naša prevoditeljska agencija zastupa kvalitetu, povjerenje i svakome klijentu pristupamo individualno. Visoku kvalitetu svih prijevoda postižemo pomoću naše kontrole kvalitete. Međutim, ako iz nekog razloga niste zadovoljni uslugama naše agencije za prevođenje, mi ćemo u najkraćem roku bez ikakvih troškova ispraviti vaš prijevod.

Agencija za prevođenje Virtualni Asistent, tim je prevoditelja, sudskih tumača i lektora. Stvaranje je jednostavnih tekstova umijeće. Odlučite se za našu prevoditeljsku agenciju i dobit ćete najbolji mogući prijevod. Vaš prijevod radit će isključivo onaj prevoditelj koji ima najveće iskustvo na području kojem pripada vaš tekst. Ako vam je potreban prijevod zahtjevnijeg teksta, onda se odlučite za profesionalnu prevoditeljsku agenciju jer ćete jedino tada biti na sigurnom. Prevoditelj koji radi za prevoditeljsku agenciju raspolaže velikim iskustvom i poznaje čimbenike koje mora uzeti u obzir za prijevod pojedinih vrsta tekstova. Prijevodu tehničkoga teksta prevoditelj mora drugačije pristupiti nego prijevodu diplome.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

MJERA OPREZA

 

U svrhu prevencije sve aktivnosti smo prebacili na naše digitalne kanale.

Prijevode radimo i dalje normalnim tempom samo što nam dokument ne možete predati u uredu, nego ga morate slikati i poslati mailom, WhatsApp ili Viber.

 

WhatsApp: 099 526 1800

Mail: [email protected]

 

Sve ostale informacije oko isporuke možete dobiti na 098 519 608.