fbpx

PREVODITELJ ZA NJEMAČKI JEZIK

Potreban Vam je prijevod na njemački jezik ili s njemačkog na hrvatski i u potrazi ste za što jednostavnijom opcijom za prijevod dokumenata i rješavanje problema? Na pravom ste mjestu! Samo nam pošaljite dokument za koji Vam treba prijevod, ostalo je sve na nama!

N

S Vašim dokumentima rukujemo povjerljivo i u skladu s najvišim standardima zaštite podataka

N

Vrhunski poznavatelji njemačkog jezika s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju

N

Isporuka prijevoda u raznim formatima (ovisno o vašim potrebama)

N

Stručni prevoditelji koji razumiju probleme pojedinaca i tvrtki

N

Brza isporuka prijevoda, bez pomicanja dogovorenih rokova

Provjerena kvaliteta – od 2008. godine za nas rade isključivo profesionalci

Na tržištu smo od 2008. godine i od tada za nas rade isključivo prevoditelji s višegodišnjim iskustvom. Nije nam stalo da prodamo što više. Znamo da je na kraju dana važno samo koliko ste zadovoljni našom uslugom. Zadovoljni kupci govore sami za sebe, a mi imamo samo zadovoljne kupce. Uspješan rad mjeri se činjenicom da se kupac vraća, a ne prijevod. Tisuće prodanih prijevoda i stotine zadovoljnih kupaca govore jasnim jezikom.

Rok isporuke

Poštujemo dogovorene rokove i to naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Ušteda

Cijena ovjerenog prijevoda je ispod tržišne cijene i nema skrivenih troškova.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na temu teksta.

Brza ponuda - pošaljite dokument na procjenu!

  Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.

  Kako do prijevoda?

  Jako veliki broj ljudi unutar Europe koristi se njemačkim jezikom kao načinom sporazumijevanja. Ako kojim slučajem surađujete s ljudima izvan Hrvatske ili rješavate neke papire u inozemstvu, velika je vjerojatnost da će vam trebati prijevod na njemački jezik ili s njemačkog na hrvatski. Bilo da se natječete za posao, tražite prijevod brošure ili uputa za uporabu i sl. – uvijek će Vam biti potreban prijevod.

  Stručan, precizan, apsolutno točan, profesionalan prijevod teksta s njemačkog ili na njemački su Vaša vrata u otvoreni svijet! Zašto? Hoćete li uživati u ovoj opciji ukoliko svoje dokumente povjerite nestručnoj osobi ili osobi bez iskustva, ma koliko god dobro govorila njemački?

  Iza nas stoji više od 13 godina iskustva

  Kod nas možete dobiti na vrlo jednostavan način prijevod s njemačkog na hrvatski ili s hrvatskog na njemački jezik, naravno, u kratkom roku, uz sjajnu uštedu i vrhunsku kvalitetu.

  Dokumente nam možete poslati mailomnašim obrascem ili WhatsApp na broj 099 526 1800, a mi ćemo Vam se javiti s cijenom i rokom isporuke.

  Povoljne cijene

  U moru najrazličitijih ponuda za prijevode uvijek se postavlja pitanje hoćete li za odgovarajuću cijenu dobiti kvalitetan proizvod? Ne morate nam vjerovati na riječ, uvjerite se sami! S obzirom da nam je zadovoljstvo klijenata na prvom mjestu trudimo se ponuditi cijene prihvatljive klijentima. Naše su cijene u skladu s kvalitetom, što se pokazuje kao odlična strategija na obostrano zadovoljstvo. U slučaju da se odlučite za dugoročnu suradnju ili imate više dokumenata za prevođenje možete računati i na određene popuste. Ne odgađajte, kontaktirajte nas već danas i angažirajte svojeg prevoditelja za njemački jezik!

  }

  Kod nas nema pomicanja rokova

  Držimo se riječi! Možete računati na nas jer poštena trgovina je naš glavni prioritet. Kod nas se podrazumijeva da se preuzete obveze poštuju.

  Maksimalna zaštita podataka

  Dokumenti koji traže ovjeru sudskog tumača uglavnom nisu tajni, ali kod nas će ostati tajni nakon našeg prevođenja. Naime, u procesu prevođenje s Vašim dokumentima rukujemo povjerljivo i u skladu s najvišim standardima zaštite podataka. Dakle, Vaše će dokumente vidjeti jedino osoba koja će raditi prijevod.

  Usluga orijentirana na kupca

  Za Vaša pitanja uvijek imamo na raspolaganju osobu za kontakt. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti upravo ono što želite.
  R

  Nemoguće nikada nije opcija

  Nudimo Vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim toga što Vam štedimo vrijeme, naš tim Vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Bilo da su u pitanju ugovori, dopisi, uvjerenja, bilo koja prateća dokumentacija, Vaš osobni / virtualni asistent od povjerenja Vam je uvijek na raspolaganju.

  Po čemu se razlikujemo od ostalih?

  Za nas ste vi na prvom mjestu! Vi, a ne komad papira. Budući da razumijemo Vaše potrebe i želje, naš rad je personaliziran, a suradnjom s nama dobivate individualan partnerski odnos i razumijevanje.

  Ne dobivate šturu birokratsku proceduru ili pak jednokratnu uslugu, dobivate dugotrajnog partnera kojemu se uvijek možete obratiti kad god budete trebali prijevod.

  Pošaljite nam dokument za koji Vam je potreban prijevod. Javite nam se već danas!

  Svjedočanstva zadovoljnih klijenata

  S tvrtkom Virtualni asistent surađujem posljednjih 5 godina. Uzevši u obzir djelatnost kojom se moja kompanija bavi, prijevodi su nam potrebni skoro svakodnevno. Brzina i točnost podataka glavne su odlike ove agencije koju Vam od srca preporučam.

  Anita Mikulić

  Sve pohvale, usluge agencije sam koristio na preporuku prijatelja. Vrlo sam zadovoljan, odličan tim i izvanredno i profesionalno poslovanje. Želim im puno uspjeha u daljem radu.

  Milan Dvornik

  Zahvalan sam agenciji Virtualni asistent jer zahvaljujući njihovom timu prevoditelja ja danas studiram u Njemačkoj. Stjecajem okolnosti sam dokumente za upis na fakultet predao posljednji dan, a da nije bilo njihovog stručnog tima i brze isporuke, pitanje je gdje bih danas bio.

  Stjepan Jukić

  Svima kojima treba ovjereni prijevod preporučila bih agenciju Virtualni asistent jer su ljubazni, susretljivi i prije svega brzi. S prijevodom sam zadovoljna, a i cijena je pristupačna.

  Maja Wendy

  Brzina, točnost i povoljna cijena – razlozi su zašto bih prijevod svojih dokumenata ponovno provjerila agenciji Virtualni Asistent. Od prvog pristupa agenciji do završetka prijevoda dobila sam kompletnu uslugu, stoga sam jako zadovoljna.

  Lucijana Šimunović

  Čekamo na Vaš upit!

  Ako Vas zanima točna cijena i točan rok isporuke prijevoda Vašeg dokumenta klikom na donji link idete do obrasca u koji možete dodati dokumente i unijeti Vaše podatke kako bismo Vam mogli poslati ponudu. 

  TELEFON

  01 2059 447
  099 526 1800

  Adresa

  Varaždinska 52, 10360 Sesvete

  Radno vrijeme

  Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

  Pin It on Pinterest