fbpx

Prijevod školskih ocjena

Želite se prijaviti na studij ili pronaći posao u inozemstvu ali institucija zahtjeva posebnu formu za predaju prevedenih dokumenata? Zahvaljujući najnovijim tehnologijama koje primjenjujemo vaš dokument će biti isporučen na vrijeme i to u roku i obliku koji vama najviše odgovara.

Transparentnost

Povjerenje je temelj svake uspješne veze. Kako biste se prilikom narudžbe prijevoda osjećali potpuno ugodno, kupnju prijevoda činimo transparentnom.

Prodaja orijentirana na kupca

Nije nam stalo da prodamo što više. Znamo da se na kraju dana prije svega mjeri koliko ste zadovoljni s našom uslugom. Zadovoljni kupci govore sami za sebe. Mi imamo samo zadovoljne kupce. Dobar rad mjeri se činjenicom da se kupac vraća, a ne prijevod. Tisuće prodanih prijevoda i stotine oduševljenih kupaca govore jasnim jezikom.

Provjerena kvaliteta – isključivo profesionalci

Samo najbolje za Vas. Na taj način možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti optimalnu protuvrijednost. Svi prevoditelji s kojima surađujemo udovoljavaju najvišim standardima kvalitete.

Ovako mi radimo

Ovjereni prijevod svjedodžbe

  • Ovjereni prijevod svjedodžbe priznat je u svim europskim zemljama.
  • Nije nam potreban originalni dokument da bi izradili ovjereni prijevod, dovoljan nam je skenirani dokument ili kvalitetna slika.
  • Prijevod svjedodžbe nije potrebno ovjeravati kod javnog bilježnika.

Rok izrade

  • Rok izrade prijevoda svjedodžbe traje otprilike jedan radni dan.

Ostali uvjeti

  • Ovjereni prijevod je s pečatom (ovlašteni prijevod, certificirani prijevod).
  • Ovjereni prijevod na sebi ima pečat sudskog tumača (okruglog oblika i plave boje), uvezan je jamstvenikom i jedino u takvom obliku pravno je valjan. (trobojni konac).
  • Ovjereni prijevod se izrađuje prema načelima struke, u skladu s pravilnikom o sudskim tumačima (NN 88/2008).

Dostava

  • Skenirani ovjereni prijevod možemo poslati i na Vaš mail kako biste ga imali u digitalnom formatu za daljnju upotrebu.
  • Prijevod možemo također dostaviti na Vašu kućnu adresu – nije potreban dolazak u ured.

Prijevod dokumenta

Prevođenje je više od jednostavnoga kopiranja jezika, i često je potrebno unositi brojne promjene kako bi tekst bio razumljiv na ciljnom jeziku. 

Zato se nemojte uzrujati kada sudski tumači u ovjerenim prijevodima na njemački jezik (diploma ili školska svjedodžba) ne koriste njemačku skalu ocjena tj. ocjene 1-6, prema kojoj je najbolja ocjena vrlo dobar. Prevoditelj će hrvatske ocjene vjerno prevesti na njemački jezik tako da će naša ocjena 5, tj. odličan, biti prevedena kao ausgezeichnet. Sudski tumači nisu ovlašteni za interpretaciju i prilagođavanje ocjena stranom sustavu.
Za to su zadužene odgovarajuće institucije za priznavanje školskih, stručnih i akademskih kvalifikacija:

Hrvatskoj to rade Agencija za obrazovanje i odgoj te Agencija za stručno obrazovanje  i obrazovanje odraslih.
Informacije o priznavanju stručnih kvalifikacija u Njemačkoj možete potražiti na  http://www.anerkennung-in-deutschland.de, a za Austriju pogledajte  na http://bmg.gv.at/home/Schwerpunkte/Berufe/Anerkennung.

Naša usluga

Mi ćemo za Vas napraviti stručan i točan prijevod školskih ocjena, ovjereni prijevod školske svjedodžbe, završne svjedodžbe, bachelor ili master diplome, uvjerenja o osposobljavanju itd. Prijevod ćete dobiti u tiskanoj i skeniranoj verziji kako biste svoju svjedodžbu ili diplomu mogli priložiti i prijavi za posao.

Za sve ostale informacije u vezi s prevođenjem svih vrsta svjedodžbi i ostalih dokumenata, javite nam se na tel: 01/ 2059 447, e-mail: [email protected]

Vaš partner za prijevode

Najčešće angažirana agencija za ovjerene prijevode

Kod nas nema pomicanja rokova

Držimo se riječi! Možete računati na nas jer poštena trgovina je naš glavni prioritet. Kod nas se podrazumijeva da se preuzete obveze poštuju.

Klijentima izlazimo u susret s kratkim rokovima

Činimo nemoguće – mogućim. Stalni kupci su oduševljeni brzom dostupnošću, a samim time i kratkim rokovima isporuke.

Imamo konkurentne cijene

Na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za Vas velika ušteda novca.

Maksimalna zaštita podataka

S Vašim dokumentima rukujemo povjerljivo i u skladu s najvišim standardima zaštite podataka.

Dodatni popust na cijenu i ubrzavanje isporuke

Na tekst koji se često ponavlja u Vašim dokumentima dajemo komercijalni popust, a to za Vas znači znatnu uštedu, pogotovo na duži period. Prijevodna memorija pamti ponavljajući tekst što u konačnici ubrzava isporuku prijevoda.

Optimalno rješenje

Kako bismo Vam uvijek mogli ponuditi optimalno rješenje, ništa ne prepuštamo slučaju. Svi unutarnji i vanjski procesi posloženi su tako da u najvećoj mjeri odgovaraju Vašim zahtjevima.

Pogledajte našu trgovinu ovjerenih prijevoda!

U trgovini možete pronaći dokumente koji se najčešće prevode.

Ostale objave koje bi Vas mogle zanimati

Dentalna medicina prijevod

Dentalna medicina prijevod

Uz kvalitetu i brzinu kod nas dobivate i fer cijene prijevoda! Po tome nas svi klijenti pamte i zbog toga se uvijek iznova vraćaju. Javite nam se!

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured – tako je! Slikaj dokument s mobitelom i pošaljite nam ga WhatsAppom. Po prijevod možete doći u ured ili Vam ga možemo poslati poštom.

Posao u inozemstvu

Posao u inozemstvu

Ono što nas izdvaja od drugih je to što smo stručni, učinkoviti, brzi i imamo fer cijene! Čekamo Vas – Javite nam se!

Prijevod uputstva za upotrebu

Prijevod uputstva za upotrebu

Prijevod uputstva za upotrebu – Ono što nas izdvaja od drugih je to što smo stručni, učinkoviti, brzi i imamo fer cijene! Čekamo Vas – Javite nam se!

Radujemo se Vašem javljanju!

Za Vaša pitanja uvijek imamo na raspolaganju osobu za kontakt. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti upravo ono što želite.

(01) 2059-447

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Pon-Pet: 9:00-17:00, Sub-Ned: Zatvoreno

Pin It on Pinterest