PRIJEVOD ATESTA ILI CERTIFIKATA

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Kako do pouzdanog prijevoda atesta i certifikata?

Koliko puta vam se dogodilo da vam je izmakao odličan posao samo zato što niste imali kompletnu dokumentaciju za robu iz inozemstva?

Telefon

(01) 2059-447

Email

info@virtualni-asistent.hr

Ured

Varaždinska 52, 10360 Sesvete, HR

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Ovjereni prijevod u dogovorenom roku

Visoka kvaliteta prijevoda

Kako bismo svojim klijentima osigurali najbolji mogući prijevod koristimo se naprednim prevoditeljskim tehnikama. Zahvaljujući tome, u vaše će ruke doći prijevod visoke kvalitete, koji će vam omogućiti da pokažete sve svoje vještine i ostvarite ono što želite.

Razumijevanje vaših potreba

Kada rješavate određenu papirologiju, lako se možete pogubiti u moru raznih pravila i zakonitosti. Naši iskusni prevoditelji iza sebe imaju mnoštvo zadovoljnih klijenata, kojima su pomogli u rješavanju birokratskih zapleta. Ako i vi želite na što jednostavniji način riješiti neki problem i uštedjeti svoje vrijeme i novac – slobodno nas pitajte za savjet.

Kratki rokovi isporuke

Osnovno pravilo našeg poslovanja jest da nema kašnjenja. Ni u kojem slučaju ne dopuštamo da klijent ne dobije na vrijeme prijevod koji mu treba. U dogovoru s klijentom definiramo kada će prijevod biti završen i držimo se čvrsto tog termina. Prijevod dostavljamo u većini slučajeva i prije dogovorenog roka, no nikada ne kasnimo s isporukom.

Atesti, certifikati, uputstva… samo su dio obavezne prateće dokumentacije koja se prilaže uz robu prije isporuke krajnjem kupcu. Ali, što učiniti kada vas kupac čeka, a vi još uvijek nemate prijevode certifikata ili atesta? Zvuči vam poznato ova situacija?
Pokušajmo zajednički predvidjeti sve potencijalne situacije i spriječiti njihovo ponavljanje. Pitate se kako? Uz stručnu pomoć naših prevoditelja budite sigurni kako ćete uvijek i u svakom trenutku biti spremni za bilo koju vrstu poslovanja.

Primjerice, vlasnik ste tvrtke koja se bavi uvozom raznih specijalnih strojeva i postrojenja iz inozemstva. Iako vam roba često stiže iz Njemačke ili Amerike niste nikada razmišljali o tome kako bi trebalo prevesti i prateće certifikate koji uz robu dolaze. Biste li vi kupili robu za koju niste sigurni ima li certifikat? Točnije, isti postoji, ali vama tj. kupcu ne znači ništa jer je primjerice na njemačkom jeziku. Kako će kupac znati zadovoljava li kupljeni proizvod razinu kvalitete propisanu tehničkim uvjetima?

Ukoliko mislite da je prijevod atesta i certifikata jednostavan posao koji može odraditi bilo koja osoba koja poznaje jezik dokumentacije, moramo vas razuvjeriti. Naime, takav prijevod predstavlja veliki rizik za daljnje poslovanje. Certifikati i atesti su vrlo važni dokumenti koji, osim prijevoda, zahtijevaju i pečat sudskog tumača. Zašto? Zato što vam upravo pečat odgovorne stručne osobe jamči da je taj prijevod istovjetan originalu.

Pravovremena isporuka & bilo koji format

Želite predati dokumente za tender ali institucija zahtjeva posebnu formu za predaju prevedenih dokumenata? Zahvaljujući najnovijim tehnologijama koje primjenjujemo vaš dokument će biti isporučen na vrijeme i to u roku i obliku koji vama najviše odgovara.

Nemoguće nikada nije opcija

Nudimo vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim toga što vam štedimo vrijeme, naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Vaš osobni / virtualni asistent od povjerenja vam je uvijek na raspolaganju.

Rješenje na nadohvat ruke

Vaš partner za prijevode

Zamislite situaciju – angažirali ste prijatelja koji dobro govori njemački da vam prevede tehničku dokumentaciju (uputstvo, certifikat…) za stroj za koji već imate sigurnog kupca. Zbog kratkih rokova i brzine u prijevodu se potkradaju greške, što automatski rezultira nezadovoljstvom kupca koji je doslovno prateći prijevod pokvario stroj za koji je izdvojio znatnu svotu.

Jeste li zaista spremni na ovakav rizik? Nemojte gubiti vaše dragocjeno vrijeme, a ni kupce, prepustite nama prijevod svih certifikata i ostale tehničke dokumentacije. Naši specijalizirani prevoditelji obučeni su za rad u najmodernijim softverima koji osiguravaju brz i precizan prijevod sukladno najvišim standardima kvalitete. Bilo da se radi o prijevodima s kratkim rokom isporuke ili pak o prijevodu cijelih brošura, kvaliteta uvijek ostaje ista!

Garantirana kvaliteta prijevoda

Temelj našeg poslovanja je zadovoljstvo klijenata. Ono se ostvaruje stalnim usavršavanjem i educiranjem koje naši stručnjaci pretvaraju u visoko kvalitetan prijevod. Zahvaljujući visokoj kvaliteti prijevoda vaši će dokumenti proći sve birokratske barijere i nećete se dugo zamarati rješavanjem zamorne papirologije.

Brzi rokovi isporuke

Zahvaljujući modernom pristupu prevođenju kao i znanju stručnih prevoditelja, svoje prijevode uvijek dostavljamo u dogovorenom roku. Nema kašnjenja i odgađanja, što može biti iznimno važno i korisno kada trebate negdje predati potrebnu dokumentaciju. U dogovoru s vama usuglasit ćemo rok isporuke i možete biti sigurni kako ćete vaš ovjereni prijevod dobiti na vrijeme.

Suvremen način prevođenja

Prigrlili smo tehnologiju u procesu prevođenja, što nam je osiguralo podizanje razine kvalitete prijevoda, kao i povećanje brzine isporuke. Zahvaljujući modernom pristupu vaše ovjerene prijevode možemo vam dostaviti u raznim formatima. Također, zbog ugrađenih mehanizama zaštite podataka, garantiramo kako će svi vaši podaci ostati u tajnosti.

Ažurnost i brzina

Uvijek odgovaramo brzo i konkretno

Ukoliko vam naša ponuda zvuči nevjerojatno, samo jednim klikom se uvjerite u našu ažurnost i brzinu. Pošaljite nam upit za ponudu, postavite pitanje, zatražite detaljne informacije od naših profesionalnih prevoditelja i uvjerite se sami u kvalitetu usluga koje nudimo. Vidjet ćete, nećete propustiti više nijedan natječaj zbog tekstova koji nisu prevedeni.

UVIJEK RADITE S ISTIM TIMOM

kad jednom nešto objasnite više ne morate ponavljati

KORISTIMO NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE

koje omogućavaju veću kvalitetu i isporuku prijevoda u bilo kojem formatu – na papiru, mailom ili bilo kojim drugim putem

SPECIJALIZIRANI PREVODITELJI

za pojedina područja – kako bi vaš tekst bio u rukama stručnjaka

IMAMO KONKURENTNE CIJENE

na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za vas velika ušteda novca

Niske cijene

Ne moraš puno platiti da bi dobio dobru uslugu

U moru najrazličitijih ponuda za prijevode uvijek se postavlja pitanje hoćete li za odgovarajuću cijenu dobiti kvalitetan proizvod? Ne morate nam vjerovati na riječ, uvjerite se sami slanjem upita koji možete poslati klikom na link! Potpuno besplatno i jednostavno, putem kontakt obrasca, dobit ćete odgovore na sva pitanja koja do sada niste imali kome postaviti. Koja je cijena ovjerenog prijevoda, u kojem roku morate dostaviti dokument, kada možete očekivati izradu…naš stručni tim će vam dati odgovore na sve vaše nedoumice i pitanja.

Kontaktirajte nas putem samo jednog klika, pošaljite nam upit i pitajte sve što vas zanima. Vrlo rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice. 

Ostanimo u kontaktu

Zašto je pametno koristiti naše prevoditeljske usluge?

ROK ISPORUKE

Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na to koja je tema teksta.

Stručnost

Stručni prevoditelji specijalizirani prema djelatnostima i interesima.

Potrebe kupca

Iskusni prevoditelji razumiju vaše želje i potrebe.

Ušteda

Pristupačna cijena i dodatne pogodnosti kod prevođenja.

Tehnologija

Korištenje naprednih tehnika prevođenja osigurava brzinu i točnost.

Format prijevoda

Isporuka prijevoda u raznim formatima, ovisno o tome što vam treba.