fbpx

Kako u kratkom roku prevesti natječajnu dokumentaciju?

Planirate sudjelovati na natječaju inozemne tvrtke, odazvati se na javni poziv ili natječaj ali ste naišli na prvu prepreku – natječajna dokumentacija je na stranom jeziku, a vaše je znanje tog istog jezika daleko od zadovoljavajućeg.

Transparentnost

Povjerenje je temelj svake uspješne veze. Kako biste se prilikom narudžbe prijevoda osjećali potpuno ugodno, kupnju prijevoda činimo transparentnom.

Prodaja orijentirana na kupca

Nije nam stalo da prodamo što više. Znamo da se na kraju dana prije svega mjeri koliko ste zadovoljni s našom uslugom. Zadovoljni kupci govore sami za sebe. Mi imamo samo zadovoljne kupce. Dobar rad mjeri se činjenicom da se kupac vraća, a ne prijevod. Tisuće prodanih prijevoda i stotine oduševljenih kupaca govore jasnim jezikom.

Provjerena kvaliteta – isključivo profesionalci

Samo najbolje za Vas. Na taj način možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti optimalnu protuvrijednost. Svi prevoditelji s kojima surađujemo udovoljavaju najvišim standardima kvalitete.

Pretpostavimo sljedeće:

Raspisan je natječaj čija dokumentacija je pisana na stranom jeziku. To prvenstveno iziskuje:

Vrijeme potrebno za prijevod dobivene dokumentacije, kako biste imali jasnu sliku o tome što se od vas traži.

Vrijeme potrebno za proučavanje, prikupljanje i prijevod neophodne dokumentacije za sudjelovanje u natječaju.

U praksi, dodatnu komplikaciju stvara činjenica da se natječaji obično raspisuju u posljednji tren, te je za sudjelovanje potrebna brza reakcija. Ali kako? Jezik natječajne dokumentacije vama i vašim suradnicima nije poznat, prikupljati potrebnu dokumentaciju prije svega morate protumačiti što se od vas traži. Uz sve navedeno pojavljuje se i nezaobilazan stres izazvan kratim rokovima, ali i željom da svojoj firmi donesete veliku dobit.

U redu, zaustavite se ovdje i duboko udahnite. Stara poslovica kaže „vrijeme je novac“ a naša zadaća je omogućiti vam da vrijeme radi za vas. Jer, za nas ne postoji nemoguće!

Rješenje je uvijek nadohvat ruke, zato dopustite da vam pomognemo i prepustite sav posao oko stručnih prijevoda nama. Usredotočite se na druge tekuće poslove i zaboravite na stres, poklonite povjerenje našim stručnjacima koji po sjajnim uvjetima jamče točan i precizan ovjereni prijevod vaših tekstova. Bilo da vam je potreban prijevod natječajne dokumentacije ili pak prijevod službenih dokumenata (pravni dokumenti, financijska izvješća, certifikati) koje namjeravate predati na natječaj, budite uvjereni kako ćete isti dobiti u točno zadanom roku i u odabranim formatima.

Uvijek odgovaramo brzo i konkretno

Ukoliko vam naša ponuda zvuči nevjerojatno, samo jednim klikom se uvjerite u našu ažurnost i brzinu. Pošaljite nam upit za ponudu, postavite pitanje, zatražite detaljne informacije od naših profesionalnih prevoditelja i uvjerite se sami u kvalitetu usluga koje nudimo. Vidjet ćete, nećete propustiti više nijedan natječaj zbog tekstova koji nisu prevedeni.

Prije nego što nam se javite htjeli bismo vam skrenuti pozornost na to da jedan naš prevoditelj dnevno prevodi između 1500 i 2500 riječi! Kako vam to zvuči, čini li vam se dovoljno brzo? Ne zaboravite kako u ponudi imamo i tzv. „prijevode preko noći“. Ovaj pojam se odnosi na hitne prijevode i podrazumijeva da ćete ovjereni prijevod dobiti već idući dan ili preko vikenda. Tu smo zbog vas, kako bi vam olakšali posao i pomogli u situacijama koje se vama možda čine bezizlaznim.

Naša usluga

Jeste li znali da naš tim okuplja vrsne prevoditelje koji su stručni za skoro sve europske jezike i koji Vam garantiraju apsolutnu sigurnost i kvalitetu prijevoda? Prijevod je stvar povjerenja jer onaj tko ne vlada jezikom mora biti siguran da je prijevod točan, kvalitetan i razumljiv. Našoj agenciji je povjerenje poklonilo preko tisuću klijenata, a naša želja je da se baš Vi sljedeći upišete na našu listu povjerenja! Pišite nam već danas – odgovaramo u najkraćem mogućem roku! Za sve informacije u vezi s prevođenjem svih vrsta tekstova javite nam se na tel: 01/ 2059 447, e-mail: [email protected]

Vaš partner za prijevode

Najčešće angažirana agencija za ovjerene prijevode

Kod nas nema pomicanja rokova

Držimo se riječi! Možete računati na nas jer poštena trgovina je naš glavni prioritet. Kod nas se podrazumijeva da se preuzete obveze poštuju.

Klijentima izlazimo u susret s kratkim rokovima

Činimo nemoguće – mogućim. Stalni kupci su oduševljeni brzom dostupnošću, a samim time i kratkim rokovima isporuke.

Imamo konkurentne cijene

Na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za Vas velika ušteda novca.

Maksimalna zaštita podataka

S Vašim dokumentima rukujemo povjerljivo i u skladu s najvišim standardima zaštite podataka.

Dodatni popust na cijenu i ubrzavanje isporuke

Na tekst koji se često ponavlja u Vašim dokumentima dajemo komercijalni popust, a to za Vas znači znatnu uštedu, pogotovo na duži period. Prijevodna memorija pamti ponavljajući tekst što u konačnici ubrzava isporuku prijevoda.

Optimalno rješenje

Kako bismo Vam uvijek mogli ponuditi optimalno rješenje, ništa ne prepuštamo slučaju. Svi unutarnji i vanjski procesi posloženi su tako da u najvećoj mjeri odgovaraju Vašim zahtjevima.

Ostale objave koje bi Vas mogle zanimati

Dentalna medicina prijevod

Dentalna medicina prijevod

Uz kvalitetu i brzinu kod nas dobivate i fer cijene prijevoda! Po tome nas svi klijenti pamte i zbog toga se uvijek iznova vraćaju. Javite nam se!

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured – tako je! Slikaj dokument s mobitelom i pošaljite nam ga WhatsAppom. Po prijevod možete doći u ured ili Vam ga možemo poslati poštom.

Posao u inozemstvu

Posao u inozemstvu

Ono što nas izdvaja od drugih je to što smo stručni, učinkoviti, brzi i imamo fer cijene! Čekamo Vas – Javite nam se!

Prijevod uputstva za upotrebu

Prijevod uputstva za upotrebu

Prijevod uputstva za upotrebu – Ono što nas izdvaja od drugih je to što smo stručni, učinkoviti, brzi i imamo fer cijene! Čekamo Vas – Javite nam se!

Radujemo se Vašem javljanju!

Za Vaša pitanja uvijek imamo na raspolaganju osobu za kontakt. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti upravo ono što želite.

(01) 2059-447

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Pon-Pet: 9:00-17:00, Sub-Ned: Zatvoreno

Pin It on Pinterest