Prijevod natječajne dokumentacije

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Kako u kratkom roku prevesti natječajnu dokumentaciju?

Planirate sudjelovati na natječaju inozemne tvrtke, odazvati se na javni poziv ili natječaj ali ste naišli na prvu prepreku – natječajna dokumentacija je na stranom jeziku, a vaše je znanje tog istog jezika daleko od zadovoljavajućeg.

Telefon

(01) 2059-447

Ured

Varaždinska 52, 10360 Sesvete, HR

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Ovjereni prijevod u dogovorenom roku

Visoka kvaliteta prijevoda

Kako bismo svojim klijentima osigurali najbolji mogući prijevod koristimo se naprednim prevoditeljskim tehnikama. Zahvaljujući tome, u vaše će ruke doći prijevod visoke kvalitete, koji će vam omogućiti da pokažete sve svoje vještine i ostvarite ono što želite.

Razumijevanje vaših potreba

Kada rješavate određenu papirologiju, lako se možete pogubiti u moru raznih pravila i zakonitosti. Naši iskusni prevoditelji iza sebe imaju mnoštvo zadovoljnih klijenata, kojima su pomogli u rješavanju birokratskih zapleta. Ako i vi želite na što jednostavniji način riješiti neki problem i uštedjeti svoje vrijeme i novac – slobodno nas pitajte za savjet.

Kratki rokovi isporuke

Osnovno pravilo našeg poslovanja jest da nema kašnjenja. Ni u kojem slučaju ne dopuštamo da klijent ne dobije na vrijeme prijevod koji mu treba. U dogovoru s klijentom definiramo kada će prijevod biti završen i držimo se čvrsto tog termina. Prijevod dostavljamo u većini slučajeva i prije dogovorenog roka, no nikada ne kasnimo s isporukom.

Pretpostavimo sljedeće: raspisan je natječaj čija dokumentacija je pisana na stranom jeziku. To prvenstveno iziskuje:

  • Vrijeme potrebno za prijevod dobivene dokumentacije, kako biste imali jasnu sliku o tome što se od vas traži.
  • Vrijeme potrebno za proučavanje, prikupljanje i prijevod neophodne dokumentacije za sudjelovanje u natječaju.

U praksi, dodatnu komplikaciju stvara činjenica da se natječaji obično raspisuju u posljednji tren, te je za sudjelovanje potrebna brza reakcija. Ali kako? Jezik natječajne dokumentacije vama i vašim suradnicima nije poznat, prikupljati potrebnu dokumentaciju prije svega morate protumačiti što se od vas traži. Uz sve navedeno pojavljuje se i nezaobilazan stres izazvan kratim rokovima, ali i željom da svojoj firmi donesete veliku dobit.

U redu, zaustavite se ovdje i duboko udahnite. Stara poslovica kaže „vrijeme je novac“, a naša zadaća je omogućiti vam da vrijeme radi za vas. Jer, za nas ne postoji nemoguće!

Pravovremena isporuka & bilo koji format

Želite predati dokumente za tender ali institucija zahtjeva posebnu formu za predaju prevedenih dokumenata? Zahvaljujući najnovijim tehnologijama koje primjenjujemo vaš dokument će biti isporučen na vrijeme i to u roku i obliku koji vama najviše odgovara.

Nemoguće nikada nije opcija

Nudimo vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim toga što vam štedimo vrijeme, naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Vaš osobni / virtualni asistent od povjerenja vam je uvijek na raspolaganju.

Rješenje na nadohvat ruke

Vaš partner za prijevode

Rješenje je uvijek nadohvat ruke, zato dopustite da vam pomognemo i prepustite sav posao oko stručnih prijevoda nama. Usredotočite se na druge tekuće poslove i zaboravite na stres, poklonite povjerenje našim stručnjacima koji po sjajnim uvjetima jamče točan i precizan ovjereni prijevod vaših tekstova. Bilo da vam je potreban prijevod natječajne dokumentacije ili pak prijevod službenih dokumenata (pravni dokumenti, financijska izvješća, certifikati) koje namjeravate predati na natječaj, budite uvjereni kako ćete isti dobiti u točno zadanom roku i u odabranim formatima.

Garantirana kvaliteta prijevoda

Temelj našeg poslovanja je zadovoljstvo klijenata. Ono se ostvaruje stalnim usavršavanjem i educiranjem koje naši stručnjaci pretvaraju u visoko kvalitetan prijevod. Zahvaljujući visokoj kvaliteti prijevoda vaši će dokumenti proći sve birokratske barijere i nećete se dugo zamarati rješavanjem zamorne papirologije.

Brzi rokovi isporuke

Zahvaljujući modernom pristupu prevođenju kao i znanju stručnih prevoditelja, svoje prijevode uvijek dostavljamo u dogovorenom roku. Nema kašnjenja i odgađanja, što može biti iznimno važno i korisno kada trebate negdje predati potrebnu dokumentaciju. U dogovoru s vama usuglasit ćemo rok isporuke i možete biti sigurni kako ćete vaš ovjereni prijevod dobiti na vrijeme.

Suvremen način prevođenja

Prigrlili smo tehnologiju u procesu prevođenja, što nam je osiguralo podizanje razine kvalitete prijevoda, kao i povećanje brzine isporuke. Zahvaljujući modernom pristupu vaše ovjerene prijevode možemo vam dostaviti u raznim formatima. Također, zbog ugrađenih mehanizama zaštite podataka, garantiramo kako će svi vaši podaci ostati u tajnosti.

Ažurnost i brzina

Uvijek odgovaramo brzo i konkretno

Ukoliko vam naša ponuda zvuči nevjerojatno, samo jednim klikom se uvjerite u našu ažurnost i brzinu. Pošaljite nam upit za ponudu, postavite pitanje, zatražite detaljne informacije od naših profesionalnih prevoditelja i uvjerite se sami u kvalitetu usluga koje nudimo. Vidjet ćete, nećete propustiti više nijedan natječaj zbog tekstova koji nisu prevedeni.

UVIJEK RADITE S ISTIM TIMOM
kad jednom nešto objasnite više ne morate ponavljati

KORISTIMO NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE
koje omogućavaju veću kvalitetu i isporuku prijevoda u bilo kojem formatu – na papiru, mailom ili bilo kojim drugim putem

SPECIJALIZIRANI PREVODITELJI
za pojedina područja – kako bi vaš tekst bio u rukama stručnjaka

IMAMO KONKURENTNE CIJENE
na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za vas velika ušteda novca

Niske cijene

Ne moraš puno platiti da bi dobio dobru uslugu

U moru najrazličitijih ponuda za prijevode uvijek se postavlja pitanje hoćete li za odgovarajuću cijenu dobiti kvalitetan proizvod? Ne morate nam vjerovati na riječ, uvjerite se sami slanjem upita koji možete poslati klikom na link! Potpuno besplatno i jednostavno, putem kontakt obrasca, dobit ćete odgovore na sva pitanja koja do sada niste imali kome postaviti. Koja je cijena ovjerenog prijevoda, u kojem roku morate dostaviti dokument, kada možete očekivati izradu…naš stručni tim će vam dati odgovore na sve vaše nedoumice i pitanja.

Prije nego što nam se javite htjeli bismo vam skrenuti pozornost na to da jedan naš prevoditelj dnevno prevodi između 1500 i 2500 riječi! Kako vam to zvuči, čini li vam se dovoljno brzo? Ne zaboravite kako u ponudi imamo i tzv. „prijevode preko noći“. Ovaj pojam se odnosi na hitne prijevode i podrazumijeva da ćete ovjereni prijevod dobiti već idući dan ili preko vikenda. Tu smo zbog vas, kako bi vam olakšali posao i pomogli u situacijama koje se vama možda čine bezizlaznim.

Ostanimo u kontaktu

Zašto je pametno koristiti naše prevoditeljske usluge?

ROK ISPORUKE

Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na to koja je tema teksta.

Stručnost

Stručni prevoditelji specijalizirani prema djelatnostima i interesima.

Potrebe kupca

Iskusni prevoditelji razumiju vaše želje i potrebe.

Ušteda

Pristupačna cijena i dodatne pogodnosti kod prevođenja.

Tehnologija

Korištenje naprednih tehnika prevođenja osigurava brzinu i točnost.

Format prijevoda

Isporuka prijevoda u raznim formatima, ovisno o tome što vam treba.