fbpx

Prijevod teksta iz područja dentalne medicine

Koliko puta ste čuli od poznanika koji žive u inozemstvu, kako stomatološke usluge isključivo koriste u Hrvatskoj? Dentalni turizam užurbano prerasta u ozbiljan trend koji svake godine privuče sve više turista na tragu slogana „kvaliteta svjetskih razmjera uz znatno povoljnije cijene nego u inozemstvu“.

Transparentnost

Povjerenje je temelj svake uspješne veze. Kako biste se prilikom narudžbe prijevoda osjećali potpuno ugodno, kupnju prijevoda činimo transparentnom.

Prodaja orijentirana na kupca

Nije nam stalo da prodamo što više. Znamo da se na kraju dana prije svega mjeri koliko ste zadovoljni s našom uslugom. Zadovoljni kupci govore sami za sebe. Mi imamo samo zadovoljne kupce. Dobar rad mjeri se činjenicom da se kupac vraća, a ne prijevod. Tisuće prodanih prijevoda i stotine oduševljenih kupaca govore jasnim jezikom.

Provjerena kvaliteta – isključivo profesionalci

Samo najbolje za Vas. Na taj način možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti optimalnu protuvrijednost. Svi prevoditelji s kojima surađujemo udovoljavaju najvišim standardima kvalitete.

Kako do sigurnog profita u dentalnom turizmu putem jednog klika

Imate stomatološku ordinaciju koja raspolaže vrhunskom opremom i okuplja tim vrhunskih stručnjaka. Ali, postoji jedan problem – nemate prijevod web stranice! Imate odličnu uslugu, zadovoljne klijente koji Vas svugdje preporučuju, ali Vaši dentalni tekstovi nisu prevedeni. Zapitajte se, jeste li zaista spremni izgubiti klijente koji bi svoje povjerenje htjeli pokloniti upravo Vama? Možete li odgovoriti na potrebe stranih klijenata koji se putem Vaše stranice žele informirati o uslugama i specijalnoj opremi koju nudite?

Uvijek korak ispred drugih

Nemojte dopustiti da zbog jedne greške propustite odličnu šansu da se Vaš glas i izvanredno poslovanje čuje i u inozemstvu. Stara poslovica kaže: „Mislite globalno ali djelujte lokalno“! Upravo to je Vaš sljedeći promišljen potez koji će Vam osigurati da uvijek budete korak ispred drugih. Poklonite svoje povjerenje pravim profesionalcima, jednostavno, putem jednog klika. Pošaljite neobavezujući upit i stupite u kontakt s našim specijaliziranim prevoditeljima koji će Vam pružiti upravo ono što Vama treba – prijevod Vaših dentalnih tekstova po sjajnoj cijeni i u vrlo kratkom roku.
Bilo da su u pitanju stručni tekstovi, razne stomatološke usluge, prijevod certifikata ili upiti za stomatološku opremu koju nudite putem interneta, u svakom trenutku, u roku koji Vama odgovara, garantiramo Vam jasan i precizan prijevod koji će uz našu dodatnu kontrolu kvalitete biti u skladu s Vašim potrebama i zahtjevima.

Iskoristite sve prednosti koje vam se pružaju

Imate više atesta, uputstava za upotrebu ili certifikata koje treba prevesti? Rokovi s danas na sutra Vam stvaraju stres? Nemojte očajavati, naš tim stručnjaka je upravo zbog toga tu – da nemoguće učini mogućim i izađe Vam u susret, kada god je potrebno. Dodatna pogodnost koju ostvarujete ukoliko postanete naš klijent je sjajan popust na količinu uz konkurentne cijene koje Vam dodatno štede novac.

Angažirajte osobnog asistenta

Kako Vam sve ovo zvuči? Dopustite da postanemo Vaš osobni asistent i zaboravite na probleme koji su Vas do sada pratili: inozemni klijent želi baš Vaše stomatološke usluge ali ne razumije ponudu, druge ordinacije Vas žele kontaktirati u vezi s prodajom stomatološke opreme ali ne razumiju opis, Vi nudite odličnu opremu ali sva prateća dokumentacija nije prevedena? Vratite osmjeh na lice, kontaktirajte nas već sada i ostvarite dodatnu pogodnost. Pošaljite nam upit već sada, garantiramo Vam apsolutnu pouzdanost uz pridržavanje najviših standarda kvalitete prijevoda dokumenata.

Pišite nam već danas – odgovaramo u najkraćem mogućem roku! Za sve informacije u vezi s prevođenjem svih vrsta tekstova javite nam se na tel: 01/ 2059 447, e-mail: [email protected]

Vaš partner za prijevode

Isporuka dokumenata u formatu koji vama odgovara.

  • Vrhunska kvaliteta prijevoda bez obzira na stručno područje u kojem poslujete.
  • Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.
  • Stručni prevoditelji koji razumiju želje klijenata.
  • Savjeti utemeljeni na iskustvu kako biste što jednostavnije riješili svoje probleme.
  • Brza isporuka prijevoda, bez kašnjenja i pomicanja rokova.
  • Isporuka dokumenata u formatu koji vama odgovara.

Kod nas nema pomicanja rokova

Držimo se riječi! Možete računati na nas jer poštena trgovina je naš glavni prioritet. Kod nas se podrazumijeva da se preuzete obveze poštuju.

Klijentima izlazimo u susret s kratkim rokovima

Činimo nemoguće – mogućim. Stalni kupci su oduševljeni brzom dostupnošću, a samim time i kratkim rokovima isporuke.

Imamo konkurentne cijene

Na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za Vas velika ušteda novca.

Maksimalna zaštita podataka

S Vašim dokumentima rukujemo povjerljivo i u skladu s najvišim standardima zaštite podataka.

Dodatni popust na cijenu i ubrzavanje isporuke

Na tekst koji se često ponavlja u Vašim dokumentima dajemo komercijalni popust, a to za Vas znači znatnu uštedu, pogotovo na duži period. Prijevodna memorija pamti ponavljajući tekst što u konačnici ubrzava isporuku prijevoda.

Optimalno rješenje

Kako bismo Vam uvijek mogli ponuditi optimalno rješenje, ništa ne prepuštamo slučaju. Svi unutarnji i vanjski procesi posloženi su tako da u najvećoj mjeri odgovaraju Vašim zahtjevima.

Ostale objave koje bi Vas mogle zanimati

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured

Narudžba prijevoda bez dolaska u ured – tako je! Slikaj dokument s mobitelom i pošaljite nam ga WhatsAppom. Po prijevod možete doći u ured ili Vam ga možemo poslati poštom.

Posao u inozemstvu

Posao u inozemstvu

Ono što nas izdvaja od drugih je to što smo stručni, učinkoviti, brzi i imamo fer cijene! Čekamo Vas – Javite nam se!

Radujemo se Vašem javljanju!

Za Vaša pitanja uvijek imamo na raspolaganju osobu za kontakt. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti upravo ono što želite.

(01) 2059-447

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Pon-Pet: 9:00-17:00, Sub-Ned: Zatvoreno

Pin It on Pinterest