fbpx

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Trebate povoljan ovjereni prijevod – kliknite i riješite svoje probleme

Naišli ste na problem s papirologijom i želite ga riješiti što brže i jednostavnije? Potreban vam je ovjereni prijevod kako biste mogli predati svu potrebnu dokumentaciju? Tražite prevoditelja koji se razumije u vašu struku i koji će sve stručne izraze prevesti na kvalitetan način? Nastavite čitati jer imamo rješenje za vaš problem.

Telefon

+385 (0)1 2059 447

Ured

Varaždinska 52, 10360 Sesvete, HR

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Ovjereni prijevod u dogovorenom roku

Visoka kvaliteta prijevoda

Kako bismo svojim klijentima osigurali najbolji mogući prijevod koristimo se naprednim prevoditeljskim tehnikama. Zahvaljujući tome, u vaše će ruke doći prijevod visoke kvalitete, koji će vam omogućiti da pokažete sve svoje vještine i ostvarite ono što želite.

Razumijevanje vaših potreba

Kada rješavate određenu papirologiju, lako se možete pogubiti u moru raznih pravila i zakonitosti. Naši iskusni prevoditelji iza sebe imaju mnoštvo zadovoljnih klijenata, kojima su pomogli u rješavanju birokratskih zapleta. Ako i vi želite na što jednostavniji način riješiti neki problem i uštedjeti svoje vrijeme i novac – slobodno nas pitajte za savjet.

Kratki rokovi isporuke

Osnovno pravilo našeg poslovanja jest da nema kašnjenja. Ni u kojem slučaju ne dopuštamo da klijent ne dobije na vrijeme prijevod koji mu treba. U dogovoru s klijentom definiramo kada će prijevod biti završen i držimo se čvrsto tog termina. Prijevod dostavljamo u većini slučajeva i prije dogovorenog roka, no nikada ne kasnimo s isporukom.

Ako na bilo koji način surađujete s inozemstvom, velika je vjerojatnost da ćete naletjeti na neki birokratski problem. Veliki broj tvrtki i pojedinaca ne zna kako je prilikom predavanja tražene papirologije potrebno uz sebe imati ovjereni prijevod dokumenata.

Izostanak ovjerenog prijevoda dokumenata često vam može stvoriti dodatne probleme i utrošiti još više vremena na birokratske procedure. Stoga, nabavka ovjerenog prijevoda dokumenata siguran je put ka brzom i efikasnom rješavanju problema s papirologijom.

Da biste svoje probleme riješili bez puno utrošenog vremena i živaca, nudimo vam super rješenje. Naši specijalizirani prevoditelji izlaze vam u susret i zahvaljujući svojem znanju i iskustvu dostavljaju vam pouzdan ovjereni prijevod u dogovorenom roku.

Pravovremena isporuka & bilo koji format

Želite predati dokumente za tender ili se prijaviti na studij u inozemstvu ali institucija zahtjeva posebnu formu za predaju prevedenih dokumenata? Zahvaljujući najnovijim tehnologijama koje primjenjujemo vaš dokument će biti isporučen na vrijeme i to u roku i obliku koji vama najviše odgovara.

Nemoguće nikada nije opcija

Nudimo vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim toga što vam štedimo vrijeme, naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Bilo da su u pitanju ugovori, certifikati, uvjerenja, bilo koja prateća dokumentacija, vaš osobni / virtualni asistent od povjerenja vam je uvijek na raspolaganju.

Zašto odabrati naše prevoditeljske usluge?

♦  Vrhunska kvaliteta prijevoda bez obzira na stručno područje u kojem poslujete.

♦  Isporuka dokumenata u formatu koji vama odgovara (digitalno ili na papiru).

♦  Brza isporuka prijevoda, bez kašnjenja i pomicanja rokova.

♦  Savjeti utemeljeni na iskustvu kako biste što jednostavnije riješili svoje probleme.

♦  Stručni prevoditelji koji razumiju želje klijenata.

♦  Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

♦  Veća kvaliteta i isporuka u različitim formatima pomoću najnovijih tehnologija.

♦  Tim prevoditelja s dugogodišnjim iskustvom isključivo u prevođenju.

Cijena prilagođena vama

Vaš partner za prijevode

Zadovoljan klijent, najbolji je klijent – a kako bismo to osigurali, uz vrhunski prijevod svojim klijentima nudimo i pristupačne cijene. Ako se odlučite na suradnju s nama, možete računati na povoljne cijene prevođenja. Stalnim klijentima osigurali smo i dodatne pogodnosti, kao i popuste na količinu. Ne odgađajte prevođenje potrebnih dokumenata, kontaktirajte nas već danas i ostvarite dodatne pogodnosti.

Garantirana kvaliteta prijevoda

Temelj našeg poslovanja je zadovoljstvo klijenata. Ono se ostvaruje stalnim usavršavanjem i educiranjem koje naši stručnjaci pretvaraju u visoko kvalitetan prijevod. Zahvaljujući visokoj kvaliteti prijevoda vaši će dokumenti proći sve birokratske barijere i nećete se dugo zamarati rješavanjem zamorne papirologije.

Brzi rokovi isporuke

Zahvaljujući modernom pristupu prevođenju kao i znanju stručnih prevoditelja, svoje prijevode uvijek dostavljamo u dogovorenom roku. Nema kašnjenja i odgađanja, što može biti iznimno važno i korisno kada trebate negdje predati potrebnu dokumentaciju. U dogovoru s vama usuglasit ćemo rok isporuke i možete biti sigurni kako ćete vaš ovjereni prijevod dobiti na vrijeme.

Suvremen način prevođenja

Prigrlili smo tehnologiju u procesu prevođenja, što nam je osiguralo podizanje razine kvalitete prijevoda, kao i povećanje brzine isporuke. Zahvaljujući modernom pristupu vaše ovjerene prijevode možemo vam dostaviti u raznim formatima – ovisno o vašim potrebama. Također, zbog ugrađenih mehanizama zaštite podataka, garantiramo kako će svi vaši podaci ostati u tajnosti.

Brzo i besplatno

Savjeti stručnjaka

Osim velike radne učinkovitosti, još jedna pogodnost u kojoj ćete uživati kao kupac ovjerenog prijevoda su besplatni savjeti stručnjaka koji će rado s vama popričati o vrsti prijevoda, te saslušati vaše želje. Također, uz naručen ovjereni prijevod drugi primjerak prijevoda dobivate potpuno besplatno. Zvuči vam odlično? Nastavite čitati jer iznenađenja tek slijede.

UVIJEK RADITE S ISTIM TIMOM
kad jednom nešto objasnite više ne morate ponavljati

KORISTIMO NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE
koje omogućavaju veću kvalitetu i isporuku prijevoda u bilo kojem formatu – na papiru, mailom ili bilo kojim drugim putem

SPECIJALIZIRANI PREVODITELJI
za pojedina područja – kako bi vaš tekst bio u rukama stručnjaka

IMAMO KONKURENTNE CIJENE
na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za vas velika ušteda novca

F.A.Q.

Česta pitanja

TREBA MI OVJERENI PRJEVOD DOKUMENTA KAKO GA MOGU DOSTAVITI?
Dokumente za koje vam je potreban ovjereni prijevod sudskog tumača možete – donijeti osobno u naš ured na adresi Varaždinska 52, Sesvete – skenirane poslati na našu e-mail adresu [email protected] – fotografirane poslati putem Vibera ili WhatsAppa. Fotografije moraju biti dovoljno kvalitetne da se mogu ispisati.

MOŽETE LI MI POSLATI OVJERENI PRIJEVOD POŠTOM NA MOJU ADRESU?

Naravno! Ako ne živite u blizini ili niste u mogućnosti podići ovjerene prijevode koje smo napravili za vas, poslat ćemo vam ih preporučenom poštom na vašu adresu bilo gdje u Hrvatskoj ili inozemstvu. Troškove pošiljke računamo prema važećem cjeniku Hrvatske pošte http://www.posta.hr/cjenik-on-line.

KOLIKO PRIMJERAKA OVJERENOG PRIJEVODA MOGU DOBITI?

Načelno se izdaje jedan primjerak ovjerenog prijevoda i skenirana verzija ovjerenog prijevoda koji vam dostavljamo na vašu e-mail adresu. Svaki dodatni primjerak ovjerenog prijevoda naplaćujemo 10,00 kn.

KAKO RAZLIKUJEMO OVJERENI PRIJEVOD OD OVJERENE KOPIJE?

Ovu razliku najlakše ćete zapamtiti tako što ovjereni prijevod dobijete od SUDSKOG TUMAČA, a ovjerenu kopiju dokumenta od JAVNOG BILJEŽNIKA.

KADA MI JE POTREBNA OVJERENA KOPIJA DOKUMENTA UZ OVJERENI PRIJEVOD?

Uvijek se raspitajte kod nadležne službe koja od vas traži da im predate prevedene dokumente. Ako se od vas traži da im predate originalni dokumenta + ovjereni prijevod, a vi ne želite izgubiti taj dokument (npr. svjedodžba, diploma, dokument od kojeg imate samo jedan primjerak), onda odite s originalom dokumenta k javnom bilježniku i zatražite ovjeru kopije dokumenta. Ovjerena je kopija dokumenta jednakovrijedna izvorniku i može ga potpuno zamijeniti u pravnom prometu. S ovjerenom kopijom dokumenta idete k sudskom tumaču koji će napraviti ovjereni prijevod dokumenta i uvezati ga zajedno s ovjerenom kopijom dokumenta. Sudski tumač može uvezati i običnu kopiju dokumenta, ali on svojom ovjerom samo potvrđuje da prijevod odgovara tekstu na kopiranom dokumentu, sudski tumač NE POTVRĐUJE da kopija odgovara originalnom dokumentu.

KOJI JE UOBIČAJEN ROK ZA PRIJEVOD JEDNE DO DVIJE KARTICE TEKSTA? MOŽE LI TAKAV PRIJEVOD BITI GOTOV ISTI DAN?

Prijevode standardnih dokumenata (jedna do dvije kartice teksta) u pravilu dobijete u roku od jednog radnog dana. Isto tako, ako Vam je potreban hitni prijevod, možemo ga napraviti i u istom danu. Za hitne se prijevode cijena uvećava.

Brzo rješenje

Nabavka ovjerenog prijevoda

Izostanak ovjerenog prijevoda dokumenata često vam može stvoriti dodatne nepotrebne probleme i utrošiti još više vremena na birokratske procedure. Stoga, nabavka ovjerenog prijevoda dokumenata siguran je put ka brzom i efikasnom rješavanju problema s papirologijom.

Specijalizirani prevoditelji

Rješenje bez živciranja

Kako biste svoje probleme riješili bez puno utrošenog vremena i živaca, nudimo vam najbolje rješenje. Naši specijalizirani prevoditelji izlaze vam u susret i zahvaljujući svojem znanju i iskustvu dostavljaju vam pouzdan ovjereni prijevod u dogovorenom roku.

Zadnji tren

Potrebni dokumenti

Većina ljudi ne zna kako je prilikom predaje dokumentacije u inozemstvu potrebno imati – ovjereni prijevod dokumenata. Zbog toga gotovo svi u zadnji čas traže brzi prijevod dokumenata, jer žele svoje papire predati što prije i u zadanom roku.

Ostanimo u kontaktu

Zašto je pametno koristiti naše prevoditeljske usluge?

ROK ISPORUKE

Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na to koja je tema teksta.

Stručnost

Stručni prevoditelji specijalizirani prema djelatnostima i interesima.

Potrebe kupca

Iskusni prevoditelji razumiju vaše želje i potrebe.

Ušteda

Pristupačna cijena i dodatne pogodnosti kod prevođenja.

Tehnologija

Korištenje naprednih tehnika prevođenja osigurava brzinu i točnost.

Format prijevoda

Isporuka prijevoda u raznim formatima, ovisno o tome što vam treba.

Pin It on Pinterest