najbrži put do ovjerenog prijevoda

Kako do ovjerenog prijevoda putem jednog klika

Koliko puta ste se našli u situaciji da vam je trebao ovjereni prijevod ali jednostavno niste znali kojoj agenciji da se obratite. Neovisno o tome jeste li tvrtka ili fizička osoba, dugi rokovi izrade prijevoda uz prateće visoke troškove baš i nisu vaša „šalica čaja“?

Telefon

+385 (0)1 2059 447

Ured

Varaždinska 52, 10360 Sesvete, HR

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 9:00 – 17:00

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Nemoguće činimo mogućim

Što biste rekli na ponudu koja vam je dostupna putem samo jednog klika, koja štedi vaše vrijeme i novac i uz to nudi besprijekornu kvalitetu? Primjerice, želite prevesti svjedodžbu na njemački jezik. Treba vam kvalitetan ovjereni prijevod, po mogućnosti u što kraćem roku.

Uvijek dostupan stručni tim agencije Virtualni Asistent nudi vam upravo takvu mogućnost – u svakom trenutku možete biti sigurni da je vaš tekst u rukama stručnjaka, jer surađujemo s najboljim prevoditeljima specijaliziranim za pojedine branše, koji svoj posao obavljaju u zadanom roku.

Visoka kvaliteta prijevoda

Kako bismo svojim klijentima osigurali najbolji mogući prijevod koristimo se naprednim prevoditeljskim tehnikama. Zahvaljujući tome, u vaše će ruke doći prijevod visoke kvalitete, koji će vam omogućiti da pokažete sve svoje vještine i ostvarite ono što želite.

Razumijevanje vaših potreba

Kada rješavate određenu papirologiju, lako se možete pogubiti u moru raznih pravila i zakonitosti. Naši iskusni prevoditelji iza sebe imaju mnoštvo zadovoljnih klijenata, kojima su pomogli u rješavanju birokratskih zapleta. Ako i vi želite na što jednostavniji način riješiti neki problem i uštedjeti svoje vrijeme i novac – slobodno nas pitajte za savjet.

Kratki rokovi isporuke

Osnovno pravilo našeg poslovanja jest da nema kašnjenja. Ni u kojem slučaju ne dopuštamo da klijent ne dobije na vrijeme prijevod koji mu treba. U dogovoru s klijentom definiramo kada će prijevod biti završen i držimo se čvrsto tog termina. Prijevod dostavljamo u većini slučajeva i prije dogovorenog roka, no nikada ne kasnimo s isporukom.

Sigurnost podataka

Zahvaljujući tehnologiji koju koristimo garantiramo vam kako će vaši podaci ostati u tajnosti i neće se pojaviti ni na kojem nepoželjnom mjestu. Tajnost podataka i dokumenata koje prevodimo izuzetno je bitan segment našeg poslovanja stoga se služimo i kriptiranjem određenih dijelova sadržaja. Dakle, možete biti sigurni kako su vaši podaci u dobrim rukama.

Cijena po mjeri klijenta

Korištenje naprednih tehnika prevođenja omogućava nam da stvaramo kvalitetan prijevod i optimiziramo vrijeme obrade teksta, što posljedično znači i manju cijenu prijevoda. Dakle, ako se odlučite za nas – dobiti ćete vrhunski prijevod i to po pristupačnoj cijeni. Za svoje klijente pripremili smo i određene pogodnosti. Detalje možete saznati ako nas već danas kontaktirate i zatražite uslugu prevođenja.

Pravovremena isporuka & bilo koji format

Želite se prijaviti na studij u inozemstvu ili kupiti nekretninu ali institucija zahtjeva posebnu formu za predaju prevedenih dokumenata? Zahvaljujući najnovijim tehnologijama koje primjenjujemo vaš dokument će biti isporučen na vrijeme i to u roku i obliku koji vama najviše odgovara.

Nemoguće nikada nije opcija

Nudimo vam još jednu veliku pogodnost – zaboravite na stres koji stvaraju kratki rokovi. Osim toga što vam štedimo vrijeme, naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju i omogućava da i u posljednjem trenutku završite što ste započeli, jer za nas nemoguće nikada nije opcija. Bilo da su u pitanju ugovori, dopisi, uvjerenja, bilo koja prateća dokumentacija, vaš osobni / virtualni asistent od povjerenja vam je uvijek na raspolaganju.

Zvuči Vam nevjerojatno?

Onda predlažemo da nastavite čitati jer je naš tim specijaliziran upravo za to – da nemoguće učini mogućim. Objasnit ćemo to u nekoliko koraka na jednostavnom primjeru.

Jezika

Sudskih tumača

%

Zadovoljstvo

najbrži put do ovjerenog prijevoda

Vaš partner za prijevode

Dopustite da budemo vaš osobni asistent. Tu smo kako bi u svakom trenutku odgovorili na sve vaše zahtjeve, brzo i efikasno u što kraćem zadanom roku.

Najkraći mogući rok

Srećom, mi vam nudimo sjajno rješenje. Naši stručni prevoditelji mogu vam u samo nekoliko sati napraviti ovjereni prijevod i to po prihvatljivim cijenama. Riješite problem s papirima u najkraćem mogućem roku i uz minimum uloženog vašeg vremena i truda.

Nepotrebno gubljenje vremena

Bez ovjerenog prijevoda često ćete nepotrebno izgubiti nekoliko dana lutajući po raznim uredima i od šaltera do šaltera. Ako svoje probleme s dokumentacijom želite riješiti što jednostavnije i brže – vrijeme je da nabavite ovjereni prijevod svojih dokumenata.

Kvalitetan ovjereni prijevod

Kvalitetan ovjereni prijevod s hrvatskog na strani jezik (ili sa stranog na hrvatski jezik) može činiti veliku razliku u postizanju krajnjeg rezultata. Zahvaljujući kvalitetnom prijevodu možete osigurati da baš vi budete osoba ili tvrtka koja će dobiti određeni posao, odnosno koja će osigurati određene pogodnosti na stranim (ili domaćim) tržištima.

Brzo i besplatno

Savjeti stručnjaka

Osim velike radne učinkovitosti, još jedna pogodnost u kojoj ćete uživati kao kupac ovjerenog prijevoda su besplatni savjeti stručnjaka koji će rado s vama popričati o vrsti prijevoda, te saslušati vaše želje. Također, uz naručen ovjereni prijevod drugi primjerak prijevoda dobivate potpuno besplatno. Zvuči vam odlično? Nastavite čitati jer iznenađenja tek slijede.

UVIJEK RADITE S ISTIM TIMOM

kad jednom nešto objasnite više ne morate ponavljati

KORISTIMO NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE

koje omogućavaju veću kvalitetu i isporuku prijevoda u bilo kojem formatu – na papiru, mailom ili bilo kojim drugim putem

SPECIJALIZIRANI PREVODITELJI

za pojedina područja – kako bi vaš tekst bio u rukama stručnjaka

IMAMO KONKURENTNE CIJENE

na temelju mjesečnih računa odobravamo količinski popust, za vas velika ušteda novca

Niske cijene

Ne moraš puno platiti da bi dobio dobru uslugu

U moru najrazličitijih ponuda za prijevode uvijek se postavlja pitanje hoćete li za odgovarajuću cijenu dobiti kvalitetan proizvod? Ne morate nam vjerovati na riječ, uvjerite se sami slanjem upita koji možete poslati klikom na link! Potpuno besplatno i jednostavno, putem kontakt obrasca, dobit ćete odgovore na sva pitanja koja do sada niste imali kome postaviti. Koja je cijena ovjerenog prijevoda, u kojem roku morate dostaviti dokument, kada možete očekivati izradu…naš stručni tim će vam dati odgovore na sve vaše nedoumice i pitanja.

Nazovi i pitaj za cijenu

Jednostavno uzmite telefon u ruke i nazovite nas. U telefonskom razgovoru ćemo pokušat procijeniti koliko bi koštao vaš prijevod.

Lokacija ureda

Radimo s cijelom Europom

Nalazimo se u Sesvetama, Varaždinska 52, na istoku grada Zagreba, ali to nas ne sprječava da surađujemo s čitavim svijetom. Svakom klijentu pristupamo individualno pa tako naše klijente iz čitave Europe poznajemo po imenu, iako nas nikada nisu osobno upoznali. Vi nas možete posjetiti ili nazvati, ali isto tako nam svoje dokumente možete poslati i elektronskim putem (e-mail, Skype, Whatsapp ili Viber).

I ovo nije sve, ako ste pravna osoba, dodatna pogodnost koju dobivate odabirom agencije Virtualni Asistent je fantastičnih 20% popusta prilikom prve narudžbe. Uštedite svoje vrijeme i novac, postanite novi klijent putem jednog klika i uživajte u pratećim pogodnostima.

F.A.Q.

Česta pitanja

TREBA MI OVJERENI PRJEVOD DOKUMENTA KAKO GA MOGU DOSTAVITI?

Dokumente za koje vam je potreban ovjereni prijevod sudskog tumača možete – donijeti osobno u naš ured na adresi Varaždinska 52, Sesvete – skenirane poslati na našu e-mail adresu [email protected] – fotografirane poslati putem Vibera ili WhatsAppa. Fotografije moraju biti dovoljno kvalitetne da se mogu ispisati.

MOŽETE LI MI POSLATI OVJERENI PRIJEVOD POŠTOM NA MOJU ADRESU?

Naravno! Ako ne živite u blizini ili niste u mogućnosti podići ovjerene prijevode koje smo napravili za vas, poslat ćemo vam ih preporučenom poštom na vašu adresu bilo gdje u Hrvatskoj ili inozemstvu. Troškove pošiljke računamo prema važećem cjeniku Hrvatske pošte http://www.posta.hr/cjenik-on-line.

KOLIKO PRIMJERAKA OVJERENOG PRIJEVODA MOGU DOBITI?

Načelno se izdaje jedan primjerak ovjerenog prijevoda i skenirana verzija ovjerenog prijevoda koji vam dostavljamo na vašu e-mail adresu. Svaki dodatni primjerak ovjerenog prijevoda naplaćujemo 10,00 kn.

KAKO RAZLIKUJEMO OVJERENI PRIJEVOD OD OVJERENE KOPIJE?

Ovu razliku najlakše ćete zapamtiti tako što ovjereni prijevod dobijete od SUDSKOG TUMAČA, a ovjerenu kopiju dokumenta od JAVNOG BILJEŽNIKA.

KADA MI JE POTREBNA OVJERENA KOPIJA DOKUMENTA UZ OVJERENI PRIJEVOD?

Uvijek se raspitajte kod nadležne službe koja od vas traži da im predate prevedene dokumente. Ako se od vas traži da im predate originalni dokumenta + ovjereni prijevod, a vi ne želite izgubiti taj dokument (npr. svjedodžba, diploma, dokument od kojeg imate samo jedan primjerak), onda odite s originalom dokumenta k javnom bilježniku i zatražite ovjeru kopije dokumenta. Ovjerena je kopija dokumenta jednakovrijedna izvorniku i može ga potpuno zamijeniti u pravnom prometu. S ovjerenom kopijom dokumenta idete k sudskom tumaču koji će napraviti ovjereni prijevod dokumenta i uvezati ga zajedno s ovjerenom kopijom dokumenta. Sudski tumač može uvezati i običnu kopiju dokumenta, ali on svojom ovjerom samo potvrđuje da prijevod odgovara tekstu na kopiranom dokumentu, sudski tumač NE POTVRĐUJE da kopija odgovara originalnom dokumentu.

KOJI JE UOBIČAJEN ROK ZA PRIJEVOD JEDNE DO DVIJE KARTICE TEKSTA? MOŽE LI TAKAV PRIJEVOD BITI GOTOV ISTI DAN?

Prijevode standardnih dokumenata (jedna do dvije kartice teksta) u pravilu dobijete u roku od jednog radnog dana. Isto tako, ako Vam je potreban hitni prijevod, možemo ga napraviti i u istom danu. Za hitne se prijevode cijena uvećava.

Brzo rješenje

Nabavka ovjerenog prijevoda

Izostanak ovjerenog prijevoda dokumenata često vam može stvoriti dodatne nepotrebne probleme i utrošiti još više vremena na birokratske procedure. Stoga, nabavka ovjerenog prijevoda dokumenata siguran je put ka brzom i efikasnom rješavanju problema s papirologijom.

Specijalizirani prevoditelji

Rješenje bez živciranja

Kako biste svoje probleme riješili bez puno utrošenog vremena i živaca, nudimo vam najbolje rješenje. Naši specijalizirani prevoditelji izlaze vam u susret i zahvaljujući svojem znanju i iskustvu dostavljaju vam pouzdan ovjereni prijevod u dogovorenom roku.

Zadnji tren

Potrebni dokumenti

Većina ljudi ne zna kako je prilikom predaje dokumentacije u inozemstvu potrebno imati – ovjereni prijevod dokumenata. Zbog toga gotovo svi u zadnji čas traže brzi prijevod dokumenata, jer žele svoje papire predati što prije i u zadanom roku.

Ostanimo u kontaktu

Zašto je pametno koristiti naše prevoditeljske usluge?

ROK ISPORUKE

Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Kvaliteta

Dobivate prijevod vrhunske kvalitete bez obzira na to koja je tema teksta.

Stručnost

Stručni prevoditelji specijalizirani prema djelatnostima i interesima.

Potrebe kupca

Iskusni prevoditelji razumiju vaše želje i potrebe.

Ušteda

Pristupačna cijena i dodatne pogodnosti kod prevođenja.

Tehnologija

Korištenje naprednih tehnika prevođenja osigurava brzinu i točnost.

Format prijevoda

Isporuka prijevoda u raznim formatima, ovisno o tome što vam treba.

Ponovno otvaranje ureda

 

Uslijed popuštanja sigurnosnih mjera i naš ured je ponovno otvoren za rad sa strankama!
Molimo Vas da se pri dolasku pridržavate općih higijenskih smjernica. U uredu može biti samo jedna stranka u isto vrijeme, stoga Vas molimo, ako vidite da je gužva, da pričekate ispred ureda na svoj red. I dalje nam možete slati svoje dokumente putem naših online komunikacijskih kanala:

– WhatsApp: +385 99 526 1800
– E-mail: [email protected]

Radujemo se Vašem dolasku!