fbpx

O NAMA

Kako je nastala agencija Virtualni asistent

Koliko puta ste došli u svima poznatu “ftjp situaciju” (fali ti jedan papir)? Bezbroj puta ste poželjeli da sav birokratski posao netko odradi umjesto vas, a hitni prijevodi i prikupljanje dokumentacije u posljednjem trenu vaša su stalna noćna mora? Ne više!

Dobrodošli na stranicu agencije Virtualni asistent! 

Što je naš zadatak?

Ukratko, naš zadatak je da: “u što kraćem roku isporučimo vrhunski prijevod”, točnije, da vam olakšamo procedure u vezi prijevoda razne dokumentacije… i to sve uz apsolutnu sigurnost, poštivanje rokova i jamstvo kvalitete. Kako vam ovo zvuči? I to sve još i bez suvišnih sastanaka, putnih troškova i slično. Shvatite to ovako – postat ćemo vaša desna ruka, a da se čak nismo ni rukovali!

Viša razina suradnje, od koje vas dijeli jedan email ili telefonski poziv, osnova je onoga što nudimo. Svakom klijentu pristupamo individualno pa tako sve naše klijente iz čitave Europe poznajemo po imenu, iako nas neki nikada nisu osobno upoznali! Bilo da vam je potreban hitan prijevod uvjerenja, dokumentacije za tender ili za posao u inozemstvu, prijevod web stranice, prijevod priručnika… od naših usluga vas dijeli samo jedan poziv. Mi cijenimo vaše vrijeme i za fer cijenu usluge naši iskusni umjesto vas odrađujemo cijelu proceduru.

Tko smo mi?

2008. godine, dvije entuzijastične osobe udružile su se oko zajedničke ideje: kako olakšati tvrtkama s njemačkog govornog područja snalaženje u hrvatskom birokratskom bespuću, ali i kako pomoći Hrvatima koji su nailazili na birokratske i jezične barijere na njemačkom govornom području. Naizgled mali tim, koji je u početku činio jedan sudski tumač za njemački i par kolega, bili su osnova onoga što danas predstavlja agencija Virtualni asistent.

Uz odabir pravih suradnika, trud, kao i veliku posvećenost, danas, više od desetljeće kasnije, sa zadovoljstvom ističemo kako naša agencija okuplja veliki broj prevoditelja i sudskih tumača koji rade prijevode na jezike za koje jamčimo besprijekornu kvalitetu i vrhunsku uslugu. Iza nas su milijuni prevedenih riječi koje su našim klijentima uz uštedu novca i vremena pomogle u natječajima, javnim nabavama, pravnim poslovima, javnim nastupima… i to sve uz poštivanje najviših prevoditeljskih standarda.

Zadovoljni klijenti!  

Prvih 8 godina radili smo isključivo po preporuci, naši zadovoljni klijenti preporučivali su nas usmenom predajom prijateljima pa je tako krug zadovoljnih korisnika rastao iz dana u dan. Povjerenje, jamstvo kvalitete i individualan pristup svakom klijentu, načela su od kojih dan danas ne odstupamo i zbog kojih nam se klijenti uvijek iznova vraćaju. Uvjerite se i vi, angažirajte nas već danas!

Gdje se fizički nalazimo? 

Nalazimo se u Sesvetama, Varaždinska 52, na istoku grada Zagreba, ali to nas ne sprječava da surađujemo s čitavim svijetom. Vi nas možete posjetiti ili nazvati, a svoje dokumente nam možete poslati i elektronskim putem (e-mail, Skype, Whatsapp ili Viber). Naši projekt manageri će u vrlo kratkom roku odgovoriti na svako Vaše pitanje, dostaviti vam ponudu s fer cijenom i pomoći Vam u slučaju da niste sigurni koja vrsta prijevoda Vam je potrebna.

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

Pin It on Pinterest