fbpx

JEZICI

GOVORIMO VAŠIM JEZIKOM

Ako kažemo da govorimo Vašim jezikom, onda tako i mislimo. Ne nudimo sve svjetske jezike, radimo ono, za što možemo jamčiti izvrsnu uslugu, kvalitetu i povoljnu cijenu. Prevodimo sve vrste tekstova – tehniku, pravo, ekonomiju, medicinu itd., i imamo iskusne prevoditelje koji su se specijalizirali za određena područja. Rado ćemo preuzeti višejezične prijevode, primjerice ako upute za rukovanje ili web-stranicu treba prevesti na njemački, engleski i ruski, onda cjelokupan prijevod možete nama prepustiti. Već dugi niz godina prevodimo hrvatski-engleski, hrvatski-njemački, hrvatski-francuski, hrvatski-slovenski, hrvatski-talijanski, itd.

PRJEVODI ZA NJEMAČKI

PRJEVODI ZA ENGLESKI

PRJEVODI ZA TALIJANSKI

PRJEVODI ZA FRANCUSKI

PRJEVODI ZA MAKEDONSKI

PRJEVODI ZA SRPSKI

PRJEVODI ZA SLOVENSKI

PRJEVODI ZA ŠPANJOLSKI

PRJEVODI ZA MAĐARSKI

PRJEVODI ZA ČEŠKI

PRJEVODI ZA SLOVAČKI

PRJEVODI ZA RUSKI

PRJEVODI ZA POLJSKI

PRJEVODI ZA NIZOZEMSKI

 
Za naše stalne klijente rado ćemo ponuditi i druge jezične kombinacije. Vrhunsku uslugu jamči naš tim prevoditelja, sudskih tumača i lektora.

PRIJEVOD

Potrebni su vam dokumenti na hrvatskom jeziku kako biste riješili problem koji imate? Tražite način kako da tekst s hrvatskog točno prevedete na strani jezik? Želite riješiti predaju potrebnih dokumenata i tako uspješno zaključiti problem s papirima koji nedostaju? Imamo najbolje rješenje za vas – kvalitetan prijevod na strani ili sa stranog na hrvatski jezik.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

Pin It on Pinterest