PRIJEVOD TEKSTA IZ PODRUČJA DENTALNE MEDICINE

KAKO DO SIGURNOG PROFITA U DENTALNOM TURIZMU PUTEM JEDNOG KLIKA

Koliko puta ste čuli od poznanika koji žive u inozemstvu, kako stomatološke usluge isključivo koriste u Hrvatskoj? Dentalni turizam užurbano prerasta u ozbiljan trend koji svake godine privuče sve više turista na tragu slogana „kvaliteta svjetskih razmjera uz znatno povoljnije cijene nego u inozemstvu“.

JESTE LI SPREMNI ODGOVORITI NA OVE IZAZOVE?

Primjerice – imate stomatološku ordinaciju koja raspolaže vrhunskom opremom i okuplja tim vrhunskih stručnjaka. Ali, postoji jedan problem – nemate prijevod web stranice! Imate odličnu uslugu, zadovoljne klijente koji Vas svugdje preporučuju, ali Vaši dentalni tekstovi nisu prevedeni. Zapitajte se, jeste li zaista spremni izgubiti klijente koji bi svoje povjerenje htjeli pokloniti upravo Vama? Možete li odgovoriti na potrebe stranih klijenata koji se putem Vaše stranice žele informirati o uslugama i specijalnoj opremi koju nudite?

UVIJEK KORAK ISPRED DRUGIH

Nemojte dopustiti da zbog jedne greške propustite odličnu šansu da se Vaš glas i izvanredno poslovanje čuje i u inozemstvu. Stara poslovica kaže: „Mislite globalno ali djelujte lokalno“! Upravo to je Vaš sljedeći promišljen potez koji će Vam osigurati da uvijek budete korak ispred drugih. Poklonite svoje povjerenje pravim profesionalcima, jednostavno, putem jednog klika. Pošaljite neobavezujući upit i stupite u kontakt s našim specijaliziranim prevoditeljima koji će Vam pružiti upravo ono što Vama treba – prijevod Vaših dentalnih tekstova po sjajnoj cijeni i u vrlo kratkom roku.
Bilo da su u pitanju stručni tekstovi, razne stomatološke usluge, prijevod certifikata ili upiti za stomatološku opremu koju nudite putem interneta, u svakom trenutku, u roku koji Vama odgovara, garantiramo Vam jasan i precizan prijevod koji će uz našu dodatnu kontrolu kvalitete biti u skladu s Vašim potrebama i zahtjevima.

ISKORISTITE SVE PREDNOSTI KOJE VAM SE PRUŽAJU

Imate više atesta, uputstava za upotrebu ili certifikata koje treba prevesti? Rokovi s danas na sutra Vam stvaraju stres? Nemojte očajavati, naš tim stručnjaka je upravo zbog toga tu – da nemoguće učini mogućim i izađe Vam u susret, kada god je potrebno. Dodatna pogodnost koju ostvarujete ukoliko postanete naš klijent je sjajan popust na količinu uz konkurentne cijene koje Vam dodatno štede novac.

ANGAŽIRAJTE OSOBNOG ASISTENTA

Kako Vam sve ovo zvuči? Dopustite da postanemo Vaš osobni asistent i zaboravite na probleme koji su Vas do sada pratili: inozemni klijent želi baš Vaše stomatološke usluge ali ne razumije ponudu, druge ordinacije Vas žele kontaktirati u vezi s prodajom stomatološke opreme ali ne razumiju opis, Vi nudite odličnu opremu ali sva prateća dokumentacija nije prevedena? Vratite osmjeh na lice, kontaktirajte nas već sada i ostvarite dodatnu pogodnost. Pošaljite nam upit već sada, garantiramo Vam apsolutnu pouzdanost uz pridržavanje najviših standarda kvalitete prijevoda dokumenata.

ZAŠTO ODABRATI NAŠE PREVODITELJSKE USLUGE?

Vrhunska kvaliteta prijevoda bez obzira na stručno područje u kojem poslujete.

Isporuka dokumenata u formatu koji vama odgovara.

Brza isporuka prijevoda, bez kašnjenja i pomicanja rokova.

Savjeti utemeljeni na iskustvu kako biste što jednostavnije riješili svoje probleme.

Stručni prevoditelji koji razumiju želje klijenata.

Poštivanje dogovorenih rokova je ono što naši klijenti cijene u suradnji s nama.

Brzo rješenje

Brzi rokovi isporuke

Zahvaljujući modernom pristupu prevođenju kao i znanju stručnih prevoditelja, svoje prijevode uvijek dostavljamo u dogovorenom roku. Nema kašnjenja i odgađanja, što može biti iznimno važno i korisno kada trebate negdje predati potrebnu dokumentaciju. U dogovoru s vama usuglasit ćemo rok isporuke i možete biti sigurni kako ćete vaš ovjereni prijevod dobiti na vrijeme.

Cijena po mjeri klijenta

Ne moraš puno platiti da bi dobio dobru uslugu

Korištenje naprednih tehnika prevođenja omogućava nam da stvaramo kvalitetan prijevod i optimiziramo vrijeme obrade teksta, što posljedično znači i manju cijenu prijevoda. Dakle, ako se odlučite za nas – dobiti ćete vrhunski prijevod i to po pristupačnoj cijeni. Za svoje klijente pripremili smo i određene pogodnosti, kao i popuste na količinu. Ne odgađajte prevođenje potrebnih dokumenata, kontaktirajte nas već danas i ostvarite dodatne pogodnosti.

PROFESIONALNI PRISTUP

Suvremen način prevođenja

Prigrlili smo tehnologiju u procesu prevođenja, što nam je osiguralo podizanje razine kvalitete prijevoda, kao i povećanje brzine isporuke. Zahvaljujući modernom pristupu vaše ovjerene prijevode možemo vam dostaviti u raznim formatima – ovisno o vašim potrebama. Također, zbog ugrađenih mehanizama zaštite podataka, garantiramo kako će svi vaši podaci ostati u tajnosti.

PRIJEVOD

Potrebni su vam dokumenti na hrvatskom jeziku kako biste riješili problem koji imate? Tražite način kako da tekst s hrvatskog točno prevedete na strani jezik? Želite riješiti predaju potrebnih dokumenata i tako uspješno zaključiti problem s papirima koji nedostaju? Imamo najbolje rješenje za vas – kvalitetan prijevod na strani ili sa stranog na hrvatski jezik.

KONTAKTIRAJTE NAS

VIRTUALNI ASISTENT d.o.o.

Varaždinska 52, 10360 Sesvete

Ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00

T: 01 2059 447
E: [email protected]

Ponovno otvaranje ureda

 

Uslijed popuštanja sigurnosnih mjera i naš ured je ponovno otvoren za rad sa strankama!
Molimo Vas da se pri dolasku pridržavate općih higijenskih smjernica. U uredu može biti samo jedna stranka u isto vrijeme, stoga Vas molimo, ako vidite da je gužva, da pričekate ispred ureda na svoj red. I dalje nam možete slati svoje dokumente putem naših online komunikacijskih kanala:

– WhatsApp: +385 99 526 1800
– E-mail: [email protected]

Radujemo se Vašem dolasku!